Пальчиков Іван Анатолійович

Я лікар-стоматолог Smile Medical Clinic. Допомагаю пацієнтам розібратися зі станом зубів “без страшних слів”, проводжу професійну гігієну та сучасне лікування карієсу й некаріозних уражень. Моя мета — щоб після прийому ви виходили з кабінету спокійними, поінформованими та з відчуттям, що про ваші зуби справді подбали!

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, стоматологічний факультет».
  • Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, інтернатура за спеціальністю «Стоматологія».

Курси підвищення кваліфікації

• «Місцева анестезія в стоматології: від А до Я» - Анастасія Голуб.
  • «Концепція біоміметичних протоколів реставрації зубів» - Олександ Байдо.
  • «Естетика реставрацій фронтальних зубів» - Олександр Фецич.

Лікар-стоматолог надає послуги

• Консультація лікаря-стоматолога
  • Професійна гігієна порожнини рота (зняття зубного каменю, полірування, Air-Flow)
  • Лікування гострого карієсу постійних зубів (поверхневий, середній, глибокий)
  • Лікування хронічного карієсу постійних зубів (поверхневий, середній, глибокий)
  • Лікування некаріозних уражень твердих тканин зубів (клиноподібні дефекти, ерозії, демінералізація емалі тощо)
  • Профілактика карієсу та запальних захворювань ясен завдяки професійній гігієні порожнини рота

Лікар-стоматолог займається лікуванням захворювань

• Початковий карієс
  • Гострий поверхневий карієс постійних зубів
  • Гострий середній карієс постійних зубів
  • Гострий глибокий карієс постійних зубів
  • Хронічний поверхневий карієс постійних зубів
  • Хронічний середній карієс постійних зубів
  • Хронічний глибокий карієс постійних зубів
  • Вторинний карієс під пломбами
  • Пришийковий карієс