4 відгука
Артур
Все сподобалось. Компетентний та професійний лікар
виалетта
Дуже професійний дитячий дерматолог! Якось, довелося потрапити до цього лікаря на прийом. Залишилися задоволеними, як я, так і моя маленька донька. Лікар добра, чуйна, уважна до найменших дрібниць. Все пройшло просто супер! Рекомендую!
Роман Р
Відмінний спеціаліст! Дитина просто в захваті від Наталії Петрівни! Вона дуже добра людина, та просто відмінний фахівець. Неодноразово були у неї на прийомі, все як завжди, чітко, злагоджено та компетентно. Мені все сподобалося! Дякую!
Илья
Спасибо клинике MyDerm и в особенности Наталье Лаге за профессиональную работу в лечении кожи!
04 листопада '20 г.
Дерматолог, дерматовенеролог, дерматоонколог
Лікар займається лікуванням захворювань шкіри і волосся. Виконує дерматоскопію, тріхоскопію і біопсію шкіри. Проводить видалення шкірних новоутворень різними методами. Здійснює прийом дорослих і дітей. Лікує алергічний дерматит, мікоплазмоз, вірус папіломи людини, грибкові патології шкіри, уреаплазмоз. Спеціалізується на мезотерапії і биоревитализации.
Консультація від 1000
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог, дерматохірург, дерматокосметолог, онколог
Артур
09 січня '26р.
Все сподобалось. Компетентний та професійний лікар
Дерматолог-косметолог, трихолог
Пивень (Климчук) Алена Анатольевна
Лікар займається виявленням та лікуванням шкірних захворювань. Виконує пілінги, кріомасаж, ультразвукову та механічну чистку обличчя. Спеціалізується на біоревіталізації, мезотерапії та локальній корекції жирових відкладень. Лікує акне і постакне, розацеа, дерматити та демодекоз.
Дерматовенеролог, лікар естетичної медицини, трихолог
Молчан Татьяна Владимировна
Педіатр
Попсуй Юлия Анатольевна
Лікар - педіатр вищої категорії, стаж роботи 23 роки.
Дерматовенеролог, косметолог, спеціаліст з контурної пластики
Уманская Анна Максимовна
Лікар здійснює амбулаторний прийом пацієнтів із захворюваннями шкіри. Спеціалізується на контурній пластиці, ботулінотерапіі, плазмотерапіі різної складності. Лікує акне та постакне, розацеа, себорейний дерматит, атопічний дерматит. Консультує з питань домашнього догляду за шкірою обличчя. Виконує пілінги різної складності, чистку шкіри обличчя.