Сторінка 4. Лікарі діагности в Києві (метро Контрактова площа)

7,0
Справжній професіонал своєї справи! Уже декілька разів перетиналися з цим спеціалістом. Дуже задоволенні її роботою. З перших хвилин спілкування, помітно, що лікар дуже досвідчений та знає що робить. Все на найвищому рівні! Рекомендую!
Гриша
Олена Геннадіївна просто відмінний спеціаліст. Про таких як вона, кажуть, людина на своєму місці. процедуру провела швидко, та з повним поясненням, що і для чого робить. Мені це дуже сподобалося, адже у інших лікарів, зовсім не так. Рекомендую!
Надя
Була моїм лікарем ще вТернополі.Дякуючи їй і клініці в якій вона працювала у мене є 9-річний син
Шикарный доктор, если так вообще можно говорить. Объяснила все четко, ясно и без особых медицинских терминов. Спасибо!
13 вересня '16 г.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Гінеколог займається проведенням ультразвукових досліджень матки, скринінговим УЗД. Надає послуги з проведення біопсії шийки матки, екстракорпарального запліднення, наглядом за вагітністю.
Рентгенолог
Лікар Міщенко Олена Геннадіївна займається рентгеном легенів, органів грудної клітки, суглобів, кісток, всіх відділів хребта і шиї. Робить променеву діагностику, розшифровку отриманих результатів і досліджень. Є учасником асоціації радіологів України.
Київ вул. Січових Стрільців, 42 (оф. 16) м.Лук'янівська145м.Контрактова площа3216
Лікар уролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування венеричних захворювань, хвороб сечостатевої системи, чоловічої статевої системи. Закінчив Національний медичний університет ім. А.А. Богомольця.
УЗД-фахівець
Сімейний лікар, кардіолог
Лікар займається виявленням та терапією захворювань органів дихальної, серцево-судинної і травної систем. Здійснює прийом дорослих і дітей. Виконує добове моніторування артеріального тиску та електрокардіографію. Лікує ангіну, бронхіт, грип, риніт, гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця та серцеву недостатність.