Лікарі офтальмологи в Києві (метро Контрактова площа)
Знайдено 23 лікаря
Юлія
Офтальмологічний центр Ocular - це дійсно місце, де комфортно та спокійно! Ввічливий персонал. Гарна діагностика. Особливе дякую лікарю Салюкову Артему Олександровичу! Лікар - професіонал! Лікар, який відповідає на всі питання, настільки професійно, що проходить будь який страх. Однозначно рекомендую своїм знайомим, які мають проблеми із зором. Чудово, що в Україні є клініка такого рівня !
12 листопада '23 г.
Настя Горда
Робила тут лазерну корекцію. Все пройшло на вищому рівні! Оперував Салюков Артем, за що йому дуже вдячна)! Весь персонал дуже ввічливий і турботливий. Ходитиму ще, якщо знадобиться, і водитиму сюди всю родину.
Анастасія
Я була в різних клініках міста Києва , тому мені є з чим порівнювати . Дуже задоволена Ocular . Я дуже хотіла зробити корекцію зору навіть була згодна на самий дорогий метод але лікар Салюков А.О. наполіг , що треба почекати пів року , так як у клініці в преорітеті здоров’я пацієнта та результат . Ну і звичайно в них гарний сервіс та відношення .
15 жовтня '23 г.
Ірина
Хочу подякувати всьому персоналу клініки Вже на етапі діагностики було надано кваліфіковану діагностику Стільки часу і уваги мені ніколи не приділяли Після діагностику і за тиждень пішла на Smile В результаті я вже 3 день бачу із 120% зору. Шкодую лише, що не зробила раніше
08 листопада '23 г.
Офтальмолог, хірург-офтальмолог, онкоофтальмолог
Леся Олександрівна лікар офтальмолог-хірург, онкоофтальмолог вищої категорії, лікує дорослих та дітей. Спеціалізується на онкологічних захворюваннях очей, естетичних та реконструктивних операціях на повіках, очному яблуку, орбіті, лікуванні косоокості. Проводить зондування слізних шляхів. Володіє усіма сучасними методами діагностики та лікування. Лікує інфекційні та запальні процеси очей, порушення рефракції та акомодації.
Лідія
23 березеня '25р.
Лисиця Леся, лікар яка знає свою справу! Рекомендую
Офтальмолог, Рефракційний хірург
Лікар спеціалізується на лазерній корекції зору (ReLEx SMILE, FemtoLASIK, LASIK, PRK, LASEK, PresbyMax). Лікує астигматизм, гіперметропію, кератит, кератоконус, короткозорість та далекозорість. Виконує хірургічні втручання на органах зору. Приймає пацієнтів з катарактою та глаукомою.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог, ортокератолог
Лікар офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії, дитячий лікар офтальмолог другої кваліфікаційної категорії. Фахівець із кастомізованої контактної корекції
Консультація від - 1200 грн
Займається діагностикою та лікуванням зору у дорослих
Офтальмолог, вітреоретинальний хірург
18 років спеціалізується на мініінвазивній вітреоретинальній хірургії, хірургії переднього та заднього відрізків ока.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар проводить діагностику та лікування всіх гострих та хронічних запальних станів очей, травм та пошкоджень органа зору, порушень рефракції у дорослих та дітей.
Офтальмолог, хірург-офтальмолог, ретинолог
Офтальмолог-хірург вищої кваліфікаційної категорії спеціалізується на лікуванні хвороб сітківки. Займається ретинолога і мікрохірургічними втручаннями, проводить лазерну корекцію зору. Діагностує очні недуги за допомогою тонометрії, офтальмоскопії і скіоскопіі. Надає послуги лікування глаукоми, катаракти, блефаритов і кератитів. Підбирає окуляри і лінзи для контактної корекції зору. Видаляє сторонні предмети з ока.
Офтальмохірург
Лікар-офтальмохірург, має вищу кваліфікаційну категорію, спеціалізується на рефракційної хірургії. Діагностує очні недуги за допомогою гониоскопии і скіаскопіі. Оперативним шляхом лікує косоокість. Проводить комплексну діагностику зору, коригує дефекти лазерним методом. Надає послуги вилучення чужорідних предметів з ока.
Офтальмохірург
Лікар-офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії займається проведенням хірургічних втручань для лікування очних хвороб. Кандидат медичних наук, спеціалізується на катарактальної і рефракційної хірургії. Надає послуги консультації та комплексної діагностики зору. У роботі в якості діагностичного методу використовує офтальмоскопію. Виконує корекцію зору, лікує глаукому, відшарування і розриви сітківки, блефарити, катаракту, дегенерацію рогівки, вивих кришталика.
Консультація 2000 грн.
Київ
вул. Горького, 176 (ТЦ "Ocean Plaza", 1 поверх)
м.Либідська23м.Палац Україна123м.Деміївська1612