Сторінка 2. Лікарі мамологи в Києві (Голосіївський район)
Наукова ступінь
Категорія
Марія К.
Професіонал з великої літери! Довелося побувати у нього на приймі, вийшла з повною упевненості у компетенції лікаря. Професійне та не байдуже ставлення до клієнта. До такого лікаря хочеться повертатися знову і знову. Рекомендую!
Yulia
Даний лікар проводив мені УЗД молочних залоз. Сподобався як лікар, та просто як людина. На прийомі привітний, ввічливий, постійно усміхнени. По обстеженню надав повну інформацію. Обладнання сучасне. Нарікань ніяких немає. Дякую!
Наталия
Олександр Олександрович хороший лікар,гарно знає свою справу.Подобається, що йому не складно виділити час та відповісти на питання пацієнта стосовно результатів досліджень, прогнозу лікування. Я задоволена цим онкологом.
20 вересня '17 г.
Семидоцкий - замечательный врач, профессионал своего дела. Его руки творят чудеса, прооперировал племянницу – уже выздоравливает, все отлично, довольны этим хирургом.
07 жовтня '16 г.
Онколог, Хірург
Доктор Семидоцкий Александр Александрович специализируется на проведении операций у пациентов с онкозаболеваниями. С диагностической целью проводит цифровую дерматоскопию, УЗ-сканирование, КТ, рентгенологическое исследование, анализирует данные биохимических показателей. Владеет хирургическими методами удаления патологических новообразований, составляет и корректирует схемы химиотерапии.
Консультація от 250
Мамолог, хірург-онколог, лікар УЗД
Хірург, мамолог-онколог
Мотузюк Игорь Николаевич
Хірург, онкохірург, мамолог, пластичний хірург
Коваль Елена Дмитриевна
Мамолог, онкомамолог
Яроха Наталья Алексеевна
Онкохірург, мамолог, онколог
Трухин Дмитрий Валентинович
Консультація 1500 грн (з УЗД)
Онколог, онкохірург, торакальний хірург, мамолог
Колесник Алексей Петрович
Лікар займається лікуванням злоякісних новоутворень молочної залози, легень, середостіння, тіла та шийки матки, яєчників.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-28