Сторінка 10. Лікарі у Миколаєві (Центральний район)
Знайдено 104 лікаря
Дарья
Пока муж у Негоды лечился, я насмотрелась на ее пациентов достаточно. Можно только позавидовать терпению и вниманию доктора к каждому пациенту. А специалист Лидия Александровна вообще непревзойденный!
Анжела Герогиевна
Я своего сына можно сказать за уши притянула на прием к Негоде. А дальше произошло чего я совсем не ожидала – сын начал с интересом на ее занятия ходить, где то через месяц наши проблемы постепенно исчезли. Спасибо!
04 листопада '16 г.
Антон
Сам оперировался у Передерия – все отлично, и от других пациентов слышал хорошие отзывы. Так что Владимиру Сергеевичу можно доверять, не подведет.
20 листопада '16 г.
Антонина
Супруга свого притянула на лечение к Лидии Александровне, постоянно деньги спускал на игровых автоматах. Уж не знаю как, но доктор повляла на него серьезно – почти погода держимся без приключений.
18 вересня '16 г.
Нарколог, психотерапевт
Лікар Негода Лідія Олександрівна спеціалізується в області наркології і психотерапії. Консультує людей, які страждають від різних видів залежності, а також членів їх сімей. Методом емоційно-стресової терапії займається лікуванням алкогольної, наркотичної, нікотинової залежності, тяги до переїдання і азартних ігор.
Хірург
Лікар Передерій Володимир Сергійович, хірург. Проводить консультації та оперативне втручання, в тому числі і лапароскопію. Здійснює зняття швів, перев'язку і обробку ран.
Лікар Дирда Олександр Миколайович, отоларинголог. Проводить діагностику і лікування різних захворювань і порушень вуха, горла і носа. Проводить такі процедури, як продування, промивання, пункція, видалення та ін.
УЗД-спеціаліст
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Гінеколог
Войхевич Анастасия Анатольевна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Психіатр
Назарова Инна Владимировна
Інна Володимирівна проводить діагностику та лікування різноманітних психічних захворювань, таких як: панічні атаки, неврози, фобії, депресивні розлади, емоційна нестійкість, тривожні розлади, порушення когнітивних функцій у людей похилого віку тощо.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст займається наданням психологічної допомоги при емоційному вигорянні, хронічній втомі й нервовому виснаженні. Працює з темами на кшталт емоційної залежності, нерозділенного кохання, розлучення, самотності і зради. Консультує колишнього подружжя з питань виховання дітей. Приймає підлітків з 14 років при зверненні батьків.
Ендокринолог
Панкратова Наталья Григорьевна
Гінеколог
Лавренова Наталья Борисовна
Дерматолог, дитячий дерматолог
Дворцова Ольга Владимировна
Лікарка спеціалізується на різноманітних захворюваннях шкіри, відновленню здоров’я шкіри, діагностиці новоутворень у дітей та дорослих.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт