Ауріс (AURIS), медичний центр на проспекті Центральному
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Якою була мета створення нашого центру?
По-перше це створити такі умови, щоб в людини зʼявилось бажання займатись своїм здоровʼям. Щоб це була не просто приватна клініка. Щоб це було гостинне місце, в яке приємно завітати. Щоб діткам було не страшно, а дорослим було спокійно та затишно.
Дуже багато часу ми витратили на пошук спеціалістів. На пошук лікарів, мета яких не лікування як процес, а пошук причин хвороби та їх усунення.
Також метою був максимальний комфорт клієнта, тому в нашому центрі ви за один візит можете здати аналізи, отримати консультацію спеціаліста, та зробити УЗД. Тепер не потрібно на це витрачати 3 дні, відвідуючи різні установи.
Також в нашому центрі в максимально комфортних умовах ми виконуємо інʼєкційні маніпуляції (крапельниці, та уколи). Крапельниці в нашому центрі - це півтори години відпустки, так висловилось наша клієнтка.
Якщо вашу дитинку нема з ким залишити, вона знайде, чим зайнятися в нашій ігровій зоні, поки батьки займаються своїм здоровʼям. Кожен сантиметр нашого медичного центру зроблен в любовʼю та турботою про наших клієнтів.
Перший філіал працює з 2018 року, знаходиться на пр. Центральному 138. Це єдиний ліцензований та сертифікований центр слухової реабілітації в Миколаївській області. Проводимо весь спектр послуг з лікування та діагностики слуха, від аудіометрії до КСВП, а також слухопротезування у разі потреби.
Другий філіал знаходиться на вул. г. О.Алмазова 2/1. Був відкритий у 2024 році. Це багатопрофільний медичний центр для всієї родини. В якому можна записатись на консультацію до різних вузькопрофільних спеціалістів, пройти УЗД, здати аналізи, записати на повний чек ап всю свою родину. Зробити крапельниці або уколи. Прийом ведуть такі спеціалісти: алерголог, ЛОР, сурдолог, слухопротезист, дерматолог, кардіолог, ендокринолог, гінеколог, терапевт, уролог, проктолог, невролог, педіатр.
Будемо раді бачити кожного відвідувача. І зробимо все, щоб задовільнити його потреби і залишити вдоволеним і обовʼязково здоровим.
Обладнання клініки:
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Ауріс (AURIS), медичний центр на проспекті Центральному, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
Немає цін
Відгуки та оцінки клініки
Лікарі клініки Ауріс (AURIS), медичний центр на проспекті Центральному

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.