Лікарі пародонтологи в Києві (метро Вокзальна)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 14 відгуків)
Знайдено 2 лікаря
14 відгуків
Сортування
Любов Дмитрівна
Все сподобалось, лікар Скубак Ольга Олександрівна якісно виконала свою роботу, дуже дякую)
Наталія
Дуже крута лікарка! Все пройшло максимально комфортно і без болю. Результатом задоволена!
Олександр
Звернувся з проблемою ясен до Дар'ї Володимирівни. Дуже задоволений. Змогла вирішити питання в найкоротші строки.
Аня
Ольга Олександрівна - це чудовий фахівець, що допоміг мені з зубом, з яким я вже давно мучаюсь. Знайшла проблему та вилікувала. Дуже рада, що нарешті потрапила до хорошого фахівця!
Стоматолог, пародонтолог
Філіпенко Дар’я Володимирівна – лікар стоматолог-пародонтолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є експертом у лікуванні захворювань пародонту. Виконує комплексну чистку ротової порожнини, вектор-терапію, закритий кюретаж, SRP-терапію (scaling + root planing). Регулярно відвідує курси та семінари для покращення навичок та вмінь.
Стоматолог, стоматолог-терапевт, пародонтолог
Скубак Ольга Олександрівна – лікар стоматолог-терапевт, пародонтолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на лікуванні захворювань зубів та ясен. Проводить лазерне та домашнє відбілювання, гігієнічне чищення ультразвуком та технологією Air Flow, естетичне відновлення фронтальних і бічних груп зубів, лікування пульпіту, карієсу та періодонтиту. Є фахівцем у галузі лазерної стоматології, проводить закритий кюретаж і працює з дентальним мікроскопом.