Сторінка 9. Лікарі в Києві (метро Васильківська)
Наукова ступінь
Категорія
Світлана
Велика дяка Роман Віталійович вам! Оперувалась у вас у 2004 році! Все супер, бігаю норм так, по Одесі!))
Наталия
Очень благодарна, Роману Витальевичу за,то, что спас мне жизнь. Меня привезли на Дарницу в ужасном состоянии... Нога почти до колена потеряла чувствительность...( Мне, чтобы зделать МРТ давали лекарство чтобы разогнуть ногу). Вот в таком состоянии я была. Боль была настолько невыносима,что я просила Боженьку поскорее прекратить эти муки!У меня умер братик и на фоне этого стресса... Зрелище ещё то было... Но благодаря этому,Доктору с Большой Буквы,я наследующий день,с реанимации пошла своими ногами!!! Сама!Я 5 месяцев пролежала.... Родные выносили из под меня "утку",а тут сама!Своими ногами! Роман Витальевич,я была наверное самой непослушной пациенткой.. Простите! Спасибо Вам Огромное!И низкий поклон. За то,что поставили на ноги!
Таня
Очень понравился доктор. Рекомендую.
Лена П.
Сьогодні ми з сином були на прийомі у Юлії Володимирівни, дуже хороший лікар, і в першу чергу людина . Все дуже чітко і детально пояснила мені і синові, що стосується нашого питання. Написала призначення. Рекомендую цього компетентного лікаря!
Терапевт, гастроентеролог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної і серцево-судинної систем. Приймає пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, анемією, бронхітом, синдромом подразненого кишечника, гастритом, холециститом, цирозом печінки і іншими патологіями.
Консультація від 550
Нейрохірург
Лікар займається проблемами центральної і периферичної нервової системи, а саме патологіями головного, спинного мозку і периферичних нервів. Лікує переломи хребта, тунельні синдроми, пухлини хребта і грижі міжхребцевих дисків. Приймає пацієнтів з травмами центральної та периферичної нервової системи.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Київ
вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Деміївська308м.Васильківська2610м.Либідська507
Уролог, УЗД-фахівець
Доктор Шматюк Тарас Ігорович спеціалізується в області урології. Проводить консультації та комплексні діагностичні дослідження органів чоловічої статевої та сечовивідної систем. В роботі використовує ультразвукову діагностику. Виявляє причини і лікує безпліддя у чоловіків. Виконує хірургічні операції з метою пластики вуздечки крайньої плоті, видалення кісти, лікування варикоцеле і гідроцеле. Крім того, приймає пацієнтів з симптоматикою інфекцій, що передаються статевим шляхом.
Лікар фізичної та реабілітаційної медицини, лікар зі спортивної медицини, лікар ультразвукової діагностики
Марчук Марина Николаевна
Дерматовенеролог, дерматолог, трихолог, косметолог
Мартынчук Наталия Александровна
Лікар здійснює прийом пацієнтів з шкірними захворюваннями і венеричними патологіями. Виконує видалення новоутворень шкіри радіохвильовим методом. Спеціалізується на апаратної косметології. Проводить ультразвукову і комбіновану чистку обличчя, масаж обличчя. Консультує з питань вибору лікувальної косметики.
Поляков Алексей Валентинович
Олексій Валентинович постійно розвивається, проходить курси підвищення кваліфікації, щоб допомогти пацієнтам з вирішенням питання тонзиліту, риносинуситу, гаймориту, отиту, риніту та інших захворюваннях ЛОР органів. Робить операції з ринопластики, септопластики.
Київ
вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Деміївська308м.Васильківська2610м.Либідська507
Мартынюк Константин Сергеевич
Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних хворобах хребта. Володіє м'якими мануальними техніками.
Лікар фізичної та реабілітаційної медицини
Желинская Дарья Георгиевна
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Фурсенко Алина Александровна
Акушер-гінеколог із доказовим підходом. Допомагаю жінкам у питаннях жіночого здоров’я, планування вагітності, гормонального балансу та профілактики. Працюю з турботою, увагою та повагою до кожної пацієнтки.
Закінчив медичний факультет ХНУ ім.. В. Н. Каразіна, пройшов інтернатуру в ХМАПО та здобув сертифікат лікаря судово-медичного експерта, працював за даним фахом, в подальшому закінчив спеціалізацію за спеціальністю «Терапія» в НМАПО ім.. П. Л. Шупика та здобув сертифікат лікаря-терапевта, також в даний момент навчається в аспірантурі в Інституті фізіології ім.. О. О. Богомольця.