Лікарі онкологи в Києві (метро Васильківська)

Лоліта
Висококваліфікований лікар!! Найкращій фахівець
Світлана
Врач с большой буквы, делал мне сложнейшую операцию по удалению кисты на почке , через неделю уже была на работе, золотые руки и светлая голова, СПАСИБО!!!
Висококваліфікований лікар-хірург. Допоміг моїй матері, можна сказати що врятував їй життя! Я дуже вдячний спеціалісту за професіоналізм та глибокі знання у своїй сфері. Як людина також дуже хороший. Буду рекомендувати всім друзям!
Елена В.
Одного разу у мене виникла проблема, якраз за профілем цього чудового лікаря. Операцію він зробив просто відмінно! Після оперативного втручання, я відчував себе добре, болю майже не було. Дуже задоволений роботою лікаря! Рекомендую!
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні урологічних захворювань. Консультує і оперує складні разі, бере участь в консиліумах. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД органів малого таза. Лікує кісти і пухлини нирок, сечокам'яну хворобу, аденому простати. В роботі використовує сучасні методики.
Київ вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Спеціаліст з загальної та лапароскопічної хірургії та онкології, лікар УЗД, хірург, проктолог, онколог, мамолог
Онколог, Дерматоонколог
Доктор Черьомухін Роман Віталійович займається лікуванням захворювань дерматологічного профілю, включаючи злоякісні новоутворення на шкірних покривах. Також лікує дефекти і пошкодження шкіри різної етіології. Проводить комплексні діагностичні дослідження для визначення недуги, спеціалізується на застосуванні лазерних технологій в якості терапевтичного методу. Здійснює видалення, як шкірних ущільнень, так і висипань, татуювань, шрамів. Виконує процедури лазерного омолодження.
Дерматовенеролог, дерматоонколог
Доктор Лисецький Андрій Вікторович має вищу лікарську категорію в дерматовенерології та онкології. Проводить комплексну діагностику новоутворень і висипань. Для лікування використовує лазерні технології. Лікує розацеа, акне, видаляє рубці, родимки і пігментацію. Також виконує ряд косметологічних апаратних процедур, включаючи шліфування, пілінг і омолодження. Складається в двох українських медичних асоціаціях лікарів-дерматологів.
Пластичний хирург, онкохірург
Доктор Макєєв Андрій Геннадійович, пластичний хірург вищої кваліфікаційної категорії. Надає консультаційні послуги з питань проведення пластичних операцій. Здійснює ринопластику, отопластику, блефаропластику, ментопластіку, абдомінопластику. Надає широкий спектр традиційних та інноваційних пластичних, естетичних і реконструктивних операцій.