Лікарі анестезіологи в Києві (метро Васильківська)

Ивана Викторовича приглашала поучавствовать в процедуре родов. Мне из-за плохого зрения нужно было делать кесарево, что бы все прошло без заминок. Сейчас я счастливая мама, и благодаря доктору Есипу, то процесс появления моего чуда боль не омрачала, спасибо.
Когда маме делали процедуру артроскопии, то Иван Викторович делал анестезию. Запомнился как хороший доктор, профессионал своего дела. Процедура прошла успешно, мама ничего не почувствовала, а значит, Иван Викторович хорошо справился.
Понравилось, что врач подошла к обезболиванию с учетом моих индивидуальных особенностей. Выяснила, делали ли мне раньше анестезию, какую, есть ли у меня аллергия. В результате все прошло гладко, за что Евгении Сергеевне большое спасибо.
15 грудня '16 г.
Приятный и высококлассный специалист. Рекомендую!
25 червеня '16 г.
Анестезіолог
Лікар-анестезіолог, член Асоціації анестезіологів України. Веде консультативний прийом, здійснює індивідуальний підбір способу анестезії, розраховує дозу знеболювальних препаратів для проведення операції. Проводить анестезіологічне забезпечення пацієнтів під час оперативних втручань.
Анестезіолог
Лікар-анестезіолог, має другу кваліфікаційну категорію, займається забезпеченням безпеки здоров'я пацієнта під час проведення оперативного лікування. Це досягається під час блокування нервових імпульсів на певній ділянці або під час занурення хворого в медикаментозний сон. Доктор Турчина консультує пацієнтів перед проведенням хірургічних втручань, підбирає оптимальну дозу анестетиків з урахуванням різних індивідуальних параметрів хворого.
Анестезіолог
Лікар-анестезіолог спеціалізується на забезпеченні стабільного безболісного стану пацієнта під час проведення оперативного або консервативного лікування, медичних процедур. Доктор Джха підбирає наркоз для пацієнтів з урахуванням їх індивідуальних особливостей: анамнезу, віку, ваги і т.д. У його компетенції спостереження за станом пацієнта під час лікування і після нього. Лікар консультує пацієнтів до початку лікування, призначає дослідження, проводить діагностику дихальної функції хворого, роботу його серцево-судинної системи.