Допомога Плюс, клініка Нові Теремки
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Нове відділення мережі клінік в Києві, що спеціалізується на хірургічних послугах. Наші напрямки: пластична хірургія, мамологія, урологія, ортопедія та травматологія, естетична гінекологія. Професійна команда лікарів та інноваційне обладнання для високоякісного лікування. Клініка має стаціонар.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Допомога Плюс, клініка Нові Теремки , вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
Немає цін
Відгуки та оцінки клініки
Немає відгуків та оцінок клініки
Лікарі клініки Допомога Плюс, клініка Нові Теремки

Консультація 970 грн, онлайн 800

Обрати фах
очистити
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.
Зверніть увагу на інші клініки:
Пн — Пт: 09:00-18:00
Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Ми також надаємо вторинну медичну допомогу. Свою практику ведуть гінекологи, хірурги, спеціалісти з УЗД, неврологи, ортопеди-травматологи та інші спеціалісти. Медична Зірка співпрацює з НСЗУ за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та безоплатно надає медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, відповідно до постанови КМУ №1440 від 29 грудня 2021 року «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення».
Пн — Пт: 09:00-17:00
Медичний центр «Мій Лікар» на Деміївській — це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу.
Пн — Пт: 09:00-17:00
Медичний центр «Мій Лікар» на Троєщині - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас.
Пн: 09:00-18:00 Вт: 09:00-14:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-14:00 Пт: 09:00-16:00