Сторінка 56. Стоматологи в Києві
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-ортодонт
Тяжкороб Татьяна Виленовна
Доктор ортодонт і стоматолог вищої категорії, допомагає виправити прикус за допомогою функціональних знімних апаратів. Є викладачем в Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця на кафедрі ортопедичної стоматології.
Стоматолог, хірург, імплантолог
Гончаренко Сергей Алексеевич
Веде лікування пацієнта від «А до Я». Пріоритетний напрямок в роботі - хірургічна стоматологія, установка безметалевих коронок. Здійснює протезування зубів в повному обсязі, включаючи знімне і незнімне протезування, протезування на імплантатах всіх європейських і світових фірм-виробників. Строго дотримується сучасних стандартів і протоколів лікування затверджених Міністерством охорони здоров'я України та Європейською асоціацією стоматологів.
Маркова Наталья Анатольевна
Наталія Анатоліївна - фахівець за новими технологіями в стоматології, особливо в галузі художньої реставрації фронтальних / бічних зубів, ерозії емалі, ендодонтичного лікування. Проводить комплексний терапевтичний і дитячий прийом, відмінною рисою якого є індивідуальний підхід до кожного клієнта, вибір оптимального методу лікування з використанням інноваційних технологій.
Стоматолог-терапевт, ортодонт
Прохницкая Вита Олеговна
Ведучий ортодонт клініки, лікар вищої категорії. Проводить лікування та корекцію дефектів прикусу і зубного ряду, лікування брекет-системами у дітей і дорослих. Під час лікування використовує сучасні види незнімної ортодонтичної техніки.
Стоматолог-пародонтолог, стоматолог-терапевт
Золотарева Виктория Анатольевна
Київ
бул. Миколи Міхновського (Дружби Народів), 14-16 (корп.3, оф. 1)
м.Звіринецька98м.Либідська183м.Видубичі3614
Стоматолог-пародонтолог, стоматолог-терапевт
Абрамова Елизавета Вячеславовна
Стоматолог, ортопед-гнатолог
Крохмаль Андрей Викторович
Лікар-стоматолог, ортопед-гнатолог із досвідом роботи 25 років. Спеціалізується на лікуванні порушень артикуляції, усуненні м'язового та зв'язкового гіпертонусу, підвищеної стирання емалі та ін. Проводить відновлення оклюзійної поверхні зубів при бруксизмі, патологічної стирання емалі, відновлення анатомічних функцій зубощелепного апарату та ін.
Хірург, щелепно-лицьовий хірург
Воробець Ігор Дмитрович
Аверченко Николай Васильевич
Аверченко Микола Васильович - лікар-стоматолог 1 категорії з досвідом роботи з 2005 року. Володіючи великими знаннями і багаторічним стажем, він успішно проводить лікування різних стоматологічних захворювань. Працює в клініці "Оксфорд Медікал", де забезпечує пацієнтам високоякісну і професійну стоматологічну допомогу. Якщо вам потрібна кваліфікована стоматологічна допомога, запишіться на прийом до Аверченка Миколи Васильовича!
Стоматолог-терапевт, ортопед
Березовский Владислав Александрович