Лікарі ортодонти в Києві (Солом'янський район)
Знайдено 3 лікаря
Наукова ступінь
I категорії
Любомир
Проходив лікування брекетами у цієї чудової лікарки Солдатової Ольги Всеволодівни, дуже задоволений результатом лікування, раджу як класного лікаря.
Олександр
Проходжу ортодонтичне лікування брекетами на Солом'янці. Дуже сподобалась стоматолог-ортодонт Солдатова Ольга Всеволодівна, турботлива та уважна лікарка, знає свою справу та вміло надає послуги. Бачу вже результат та радий що обрав саме цю клініку! Рекомендую!
Ірина
Моя дитина проходила ортодонтичне лікування у лікаря Солдатової Ольги Всеволодівни в клініці Люмі-Дент на Мацієвича 2/4 і залишився дуже радий. Нам як батькам теж все сподобалось від супроводу до лікування. Дуже дякуємо.
Ігор
Ставив ретейнер у лікаря Ольги Всеволодівни Солдатової на Солом'янці. Дуже вдячний, бо я людина військова і був дуже обмежений в часі, тут мені швидко допомогли і гарно все зробили. Рекомендую!
Стоматолог-ортодонт
Доктор Івженко Наталія Віталіївна спеціалізується на ортодонтической стоматології. В роботі для діагностики використовує магнітно-резонансну томографію, міо-і аксіографія. Коригує прикус у дітей і дорослих пластинками, вирівнює зуби за допомогою брекетів. Також діагностує і лікує такі захворювання, як ретируватися і надкомплектні зуби. Складається в Асоціації стоматологів України, має членство і в Асоціації ортодонтів України.
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Солдатова Ольга Всеволодівна – лікар стоматолог-ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на вирівнюванні зубного ряду та виправленні неправильного прикусу у дітей та дорослих. Використовує в своїй роботі сапфірові, лінгвальні, самолігуючі, керамічні та металеві брекет-системи, а також непомітні капи (елайнери). Проводить профілактику та лікування патологій прикусу у дітей та підлітків за допомогою знімних та незнімних ортодонтичних апаратів. Використовує мікроімпланти для досягнення бажаного положення зубів та щелеп.
Консультація безкоштовно
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Левадна Олександра Дмитрівна – стоматолог-ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на виправленні прикусу зубів у дорослих та дітей за допомогою різних видів брекет-систем, елайнерів, а також знімних і незнімних ортодонтичних апаратів. Проводить профілактику виникнення щелепно-лицьових деформацій у дітей. Постійно розвивається та підвищує свою кваліфікацію, відвідуючи курси та семінари.
Консультація безкоштовно