Сторінка 41. Лікарі в Києві (Печерський район)
Знайдена 671 лікар
2 відгука
Роман
Дуже хороший лікар! Не так давно у мене на шкірі з'явилася невеличка ранка, яка ніяк не заживала. Я вирішив звернутися на консультацію до лікаря. Після того як мене оглянули, мені запропонували оперативне лікування. Як виявилося пізніше у мене був базальноклітинний рак шкіри. Його потрібно було негайно видалити. Що успішно зробив лікар. Дуже вдячний їй за кваліфіковану допомогу!
Галина
Декілька тижнів тому, я помітила що зір у мене значно погіршився. Я уже не могла нормально працювати за комп'ютером. Вирішила звернутися до Світлани Василівни за допомогою. Підхід до діагностики та лікування у неї грамотний. За її рецептом я уже два тижні як ношу окуляри. Тепер я знову добре бачу. Прийомом залишилася задоволена! Рекомендую!
12 грудня '19 г.
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань органів зору. Основний напрямок діяльності - терапія далекозорості, короткозорості, кон'юнктивіту, катаракти, глаукоми та астигматизму. Розробляє персональні схеми лікування з використанням сучасних медикаментів.
Онколог
Лікар спеціалізується на лікуванні доброякісних і злоякісних новоутворень. Проводить комплексну діагностику. Працює з усіма стадіями раку. Призначає терапію на підставі загального стану пацієнта, з урахуванням результатом біопсії і супутніх діагностичних заходів.
Спеціалізується на сучасних підходах до діагностики та лікування хронічних отитів, відновлення слуху після хірургічного втручання.
Дитячий офтальмолог
Спеціаліст в області лікування очних захворювань у дітей, володіє навичками апаратної діагностики та лікування.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог вищої категорії, надає повний спектр послуг, пов'язаних з діагностикою та терапією порушень репродуктивної системи жінок. Проводить обстеження на предмет запальних процесів в органах малого таза, володіє технікою УЗД. Займається акушерством, допомагає вагітним жінкам з підготовкою до майбутніх пологів. Приймає пацієнтів з ерозією шийки матки і іншими недугами запального характеру. У медичній практиці широко використовує метод озонотерапії.
Сімейний лікар, кардіолог, пульмонолог
Сімейний лікар, кардіолог, пульмонолог. Надає допомогу пацієнтам з патологіями різної природи, лікує захворювання запального, інфекційного та вірусного характеру. Проводить консультативний прийом, виконує діагностику ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, складає індивідуальний план лікування. Займається терапією бронхіту, грипу, ГРВІ. Усуває симптоми гастриту, дає рекомендації по профілактиці загострень.
Гомеопат, педіатр
Доктор Вовчук Олена Вікторівна спеціалізується на лікуванні різних гострих і хронічних форм захворювань методами класичної гомеопатії у дітей. Веде прийом пацієнтів, призначає гомеопатичні препарати, контролює лікування. Призначає препарати для профілактичних цілей. Лікує ГРВІ, запалення ЛОР-органів, хвороби дихальної системи, алергічні реакції, поствакцинальні ускладнення і інше.
Дерматолог, Косметолог
Врач-дерматолог, косметолог, выполняет все виды косметологических манипуляций. Ведет консультативный прием пациентов, подготовительную работу перед оперативным лечением, помогает в восстановлении после пластической хирургии. Выполняет мезотерапию, пептидную терапию, фототермолиз, проводит аппаратные косметические манипуляции. Занимается лечением угревой сыпи, гиперпигментации. Корректирует возрастные изменения кожи лица и тела.
Ендокринолог
Врач-эндокринолог занимается диагностикой и лечением заболеваний эндокринной системы, ведет консультативный прием пациентов. Имеет высшую квалификационную категорию. В работе придерживается международных стандартов оказания медицинской помощи. Автор множества публикаций и монографий. Занимается гормональными расстройствами, сахарным диабетом, нарушениями в работе щитовидной железы.
Доктор стоматолог першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується в загальній і ортопедичної стоматології, ендодонтії, пародонтології (хірургічної та пластичної). Надає консультативні послуги з діагностики та лікування каріозних захворювань, пульпіту, пародонтозу і періодонтиту. Кваліфікований фахівець в протезуванні. Гаврилюк Ігор Володимирович член Асоціації лікарів пародонтологів України.
Київ
бул. Миколи Міхновського (Дружби Народів), 14-16 (корп.3, оф. 1)
м.Звіринецька98м.Либідська183м.Видубичі3614