Сторінка 4. Пародонтологи в Києві

Алексій
Дуже хороший лікар! Була у неї на прийомі. Все дуже сподобалося! Спеціаліст детально оглянула мене, дала всі можливі рекомендації Які я зараз виконую. Від проблеми вже не залишилося жодного сліду. Безперечно можу рекомендувати лікаря.
Не так давно у мене з'вилася гостра потреба у стоматологічних послугах. Я звернулася до Марії Ярославівни. Лікар молодий, але дуже компетентний у своїй сфері. Огляд та лікування пройшло на найвищому рівні. Однозначно рекомендую!
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням пародонтиту, а також інших захворювань зубів. Проводить зняття м'яких та твердих зубних відкладень різними методами. Виконує відбілювання зубів. Спеціалізується на художній реставрації зубів та лікуванні некаріозних уражень ротової порожнини.
Пародонтолог
Олександра, лікар - пародонтолог спеціалізується на: діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ясен і тканин навколо зубів за EFP протоколами, Лікування гінгівіту та пародонтиту, Проведення пародонтальної терапії, а саме: глибоке очищення коренів зубів, видалення зубного каменю та нальоту, Хірургічне лікування, таке як: пародонтальні операції, спрямовані на відновлення пошкоджених тканин, Профілактика захворювань ясен: консультування пацієнтів щодо правильної гігієни ротової порожнини та регулярних профілактичних заходів. Лікар - пародонтолог працює у тісній співпраці з іншими стоматологами для забезпечення комплексного підходу до Вашого лікування та догляду за ротовою порожниною.
Стоматолог- пародонтолог
Київ пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10 м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24 м.Мінська103м.Оболонь206м.Героїв Дніпра227
Дитячий стоматолог, терапевт, хірург
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів та ясен. Здійснює прийом дорослих та дітей. Виконує видалення зубів, лазерне відбілювання зубів, фторування зубів. Лікує всі види карієсу, пародонтоз, пародонтит, стоматит, гінгівіт та зубний камінь. Проводить художню реставрацію зубів.
Стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні зубних патологій. Проводить протезування зубів (знімне та незнімне). Виконує професійну гігієну порожнини рота. Приймає пацієнтів із зубним каменем, пародонтитом, пародонтозом, карієсом, гінгівітом, пульпітом та стоматитом. Консультує з питань вибору паст та правильного чищення зубів.
Київ вул. Олександра Олеся, 6б м.Оболонь1 ч. 18 мин15м.Сирець5513
Стоматолог-хірург
Київ вул. Олександра Олеся, 6б м.Оболонь1 ч. 18 мин15м.Сирець5513
Доктор лікує широкий спектр стоматологічних захворювань. Приймає пацієнтів з карієсом та некаріозним ураженням зубів. Займається реставрацією зубів сучасними способами. Виконує професійну гігієну ротової порожнини. Проводить видалення зубного каменю та відбілювання зубів.
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 10 А (корп. 3) м.Оболонь195м.Мінська276м.Почайна3410
Стоматолог-терапевт, хірург-стоматолог, пародонтолог
Область інтересів: карієс зубів, художня реставрація зубів, пародонтит, естетична стоматологія та косметологія. Сертифікований фахівець з плазмотерапіі і регенеративних методик, Plexr терапії.
Гігієніст
Чому я працюю лікарем? Я працюю лікарем стоматологом, оскільки з дитинства мене цікавила медицина та здоров'я людей. Один з ключових аспектів, що привернув мене до стоматології, – це науковий інтерес. Мене завжди захоплювали дисципліни, такі як анатомія, біологія та математика. Стоматологія поєднує в собі ці наукові області, що дозволяє мені застосовувати свої знання на практиці та постійно вдосконалювати свої навички. Працюючи стоматологом, я маю можливість постійно навчатися новим методом лікування та новітнім технологіям, які з'являються в цій галузі. Це забезпечує безперервний процес професійного розвитку, що дуже стимулює і мотивує мене. Я отримую задоволення від творчого підходу до розв'язання стоматологічних проблем та створення індивідуальних планів лікування для кожного пацієнта.