Сторінка 6. Пародонтологи в Києві
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Звернувся по рекомендації колеги для швидкого лікування. Мені сподобалось відношення, якість пломби. Звернусь ще.
24 грудня '16 г.
Дуже хороший спеціаліст, все розкаже і покаже. Лишніх витрат не назначить.
Стоматолог-хірург
Яровой Роман Александрович
Роман Олександрович - стоматолог, хірург надає стоматологічну допомогу при повній відсутності зубів, атрофії кісткової тканини щелеп, аномальних положеннях зубів, проводить імплантації зубів, лікування таких захворювань, як: адентія, альвеоліт щелеп, карієс, коренева кіста, пародонтит, пародонтит тощо
Кожухар Сергей Александрович
Доктор лікує широкий спектр стоматологічних захворювань. Приймає пацієнтів з карієсом та некаріозним ураженням зубів. Займається реставрацією зубів сучасними способами. Виконує професійну гігієну ротової порожнини. Проводить видалення зубного каменю та відбілювання зубів.
Гігієніст
Щеринская Карина Алексеевна
Чому я працюю лікарем?
Я працюю лікарем стоматологом, оскільки з дитинства мене цікавила медицина та здоров'я людей.
Один з ключових аспектів, що привернув мене до стоматології, – це науковий інтерес. Мене завжди захоплювали дисципліни, такі як анатомія, біологія та математика. Стоматологія поєднує в собі ці наукові області, що дозволяє мені застосовувати свої знання на практиці та постійно вдосконалювати свої навички.
Працюючи стоматологом, я маю можливість постійно навчатися новим методом лікування та новітнім технологіям, які з'являються в цій галузі. Це забезпечує безперервний процес професійного розвитку, що дуже стимулює і мотивує мене.
Я отримую задоволення від творчого підходу до розв'язання стоматологічних проблем та створення індивідуальних планів лікування для кожного пацієнта.
Мороз Игорь Александрович
Висококваліфікований спеціаліст, який займається відновленням втрачених чи пошкоджених зубів, а також корекцією естетики та функціональності зубного ряду.
Олейник Наталья Валерьевна
Стоматолог-терапевт, ендодонтист, стоматолог-гігієніст
Баранчук Марина Александровна
Баранчук Марина Олександрівна
Стоматолог-терапевт. Ендодонтист. Стоматолог-гігієніст.
Уважна, естетично орієнтована та надзвичайно дбайлива. Марина Олександрівна поєднує точність сучасної стоматології з турботою про комфорт пацієнта. Вона спеціалізується на непомітних естетичних реставраціях, професійній гігієні та якісному лікуванні каналів із використанням мікроскопа. Її підхід — це індивідуальний план лікування, чітка діагностика та відновлення анатомії зуба з турботою про його функцію та зовнішній вигляд. Вона створює здорову усмішку, яка дарує впевненість кожному пацієнту. Досвід, уважність і сучасний підхід — для вашої здорової та красивої усмішки.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Масюк Алина Юрьевна