Сторінка 426. Приватні лікарі в Києві
Терапевт, ендокринолог
Бадзюх Анна Сергеевна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Дерматовенеролог, косметолог, трихолог, дитячий дерматовенеролог
Бушина Елена Сергеевна
Ворона Валерия Константиновна
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Онколог-хіміотерапевт
Морской Дмитрий Олегович
Дмитро Олегович орієнтується на лікування онкологічних захворювань із застосуванням найбільш сучасних методів. Таким чином, він відвідував освітні курси за сучасними методиками діагностики та лікування лімфопроліферативних захворювань, відвідував конференції з імунотерапії як від українських, так і від закордонних лекторів.
Стоматолог - хірург
Лахтионова Алина Игоревна
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.
Дитячий стоматолог
Илющенко Валерия Сергеевна
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.
Психіатр, психотерапевт
Петруня Валерий Андреевич
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Гастроентерелог, сімейний лікар
Гнилицкая Аэлита Рубиковна
Київ
м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Кардіолог, УЗД-фахівець
Сысуев Александр Игоревич
Чому я працюю лікарем?
Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою
самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22