Сторінка 335. Приватні лікарі в Києві

Стоматолог-ортодонт
Маю досвід 30 років по спеціальності акушерство та гінекологія та перинатології в лікувальних закладах 3-го рівня. Отримала міжнародну сертифікацію Fetal Medicine Foundation
Стоматолог-ортодонт
Лікар-ортодонт з багаторічним досвідом, яка спеціалізується на виправленні прикусу та вирівнюванні зубів. Володіє сучасними методами ортодонтичного лікування, забезпечуючи естетичні та функціональні результати. Завдяки її індивідуальному підходу кожен пацієнт отримує комфортне і ефективне лікування, що гарантує здорову і красиву посмішку
Київ вул. Салютна 2-Б м.Нивки255
Чому я працюю лікарем? Здоров'я жінки – це основа її щастя. Бути акушером-гінекологом для мене – це можливість дбати про здоров’я жінок, допомагати їм відчувати себе впевнено і комфортно. Кожна жінка – індивідуальність, і я прагну знайти підхід до кожної, щоб забезпечити їй найкращу медичну допомогу.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Галина Ігорівна - лікар-дерматовенеролог. Проводить консультативний прийом дорослих і дітей від 5 років, лікування шкірно венерологічних хвороб, видалення (кріодеструкція і радіохвильовим методом), оглядову дерматоскопію, набір аналізів дерматологічного профілю. Галина Ігорівна також виконує лікувальну косметологію (чистка обличчя, масаж обличчя, пілінги, мезотерапія і біоревіталізація лікувальна).
Ортопед-травматолог
Записатися на прийомЗа місяць записано 3 пацієнта
Сімейний лікар
Кориштенська Алла Вікторівна — сімейний лікар із 20-річним досвідом. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого кола захворювань у дорослих і дітей. Надає кваліфіковану медичну допомогу та супровід пацієнта на всіх етапах. Приймає на вул. Березняківській, 30Б. Закінчила НМУ ім. О.О. Богомольця.
Лікар екстренної медицини, терапевт
Шевченко Леся Михайлівна — лікар з медицини невідкладних станів I категорії та досвідчений терапевт із 18-річним стажем. Займається діагностикою, лікуванням і стабілізацією пацієнтів у невідкладних ситуаціях. Приймає у медичному центрі на вул. Березняківській, 30Б. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Кардіоревматолог дитячий, педіатр
Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського) м.Чернігівська497м.Лісова8012м.Дарниця517
Київ с. Ходосовка, вул. Березова, 2 м.Видубичі2055