Лікарі гінекологи в Києві (Оболонський район)

Первоклассный специалист благодаря которому я стала мамой, несмотря на приговор других врачей.
Благодарный муж
Вылечила жену
Настя
Сказать, что Ольга Петровна хороший врач - ничего не сказать! Не просто хороший, а одна из лучших. Спасла мою беременность! Не передать словами, как я ей благодарна. По отзывам других пациентов знаю, что она подчас просто творит чудеса!
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець, підлітковий сексолог, мамолог
Ольга Петрівна - лікар акушер-гінеколог вищої категорії, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець, мамолог та підлітковий сексолог зі стажем роботи понад 30 років. Проводить діагностику та лікування великого спектру гінекологічних захворювань.
Гінеколог-хірург
Лікар займається лікуванням гінекологічних захворювань консервативними та хірургічними методами. Виконує вишкрібання порожнини матки, бужування цервікального каналу, міомектомію. Проводить установку пессарія при вагітності, вульвектомію, розсічення синехій, видалення шийки матки та кіст яєчників.
Доктор Ауріка Альбертівна - акушер-гінеколог, доктор медичних наук, професор, має вищу категорію. Спеціаліст з лікування всіх гінекологічних патологій консервативним і хірургічним методом, за винятком дитячої гінекології. Проводить лапароскопічні і гістероскопічні операції, спеціалізується з питань лікування опущення і випадання матки і лікування патологій шийки матки.
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д м.Оболонь142м.Мінська203
Хірург, Пластичний хірург
Доктор медичних наук, вищої категорії. Проводить всі види пластичних операцій: фейсліфтінг, ринопластика, отопластика, маммопластика з ендопротезування, реконструктивна мамопластіка через ускладнень послепрімененія поліакріламідного гелю, абдомінопластика та ін. Займається питаннями зміни статі.
Київ вул. Золотоустівська, 34, 2 пов. м.Університет1540
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-29
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410