Сторінка 22. Лікарі в Києві (метро Нивки)

Фільтр: (Знайдено 285 лікарів) Сортування: (Оцінка)
Дитячий стоматолог
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.
Київ вул. Салютна 2-Б м. Нивки255
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Терапевт, ендокринолог
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань бронхолегеневої системи, серцево-судинної системи, органів травлення, сечовидільної системи, щитовидної залози, цукрового діабету, остеопорозу тощо. Проводить вакцинацію та консультує перед хірургічними втручаннями.
Ніна Вікторівна займається питаннями діагностики та лікування патології шийки матки (ерозія, дисплазія), кіст яєчників, порушень менструального циклу, запальних захворювань придатків, ендометріозу, діагностики та лікування захворювань, що передаються статевим шляхом. Лікар також індивідуально підбере метод контрацепції, проведе УЗД-діагностику (оцінку стану плода у ранні терміни вагітності, моніторинг овуляції, виявлення пухлинних утворень яєчників та матки). Ніна Вікторівна Сасс використовує у своїй практиці методи естетичної гінекології (коригування нетримання сечі філерами, ниткова перинеопластика, контурна пластика статевих губ, аугментація точки G).
Подолог
Ортопед-травматолог