Сторінка 22. Лікарі в Києві (метро Нивки)
Наукова ступінь
Категорія
Дитячий стоматолог
Величко Анастасия Викторовна
Моя мета, як лікаря, — не тільки надати якісне лікування, але й створити теплі, дружні відносини з маленькими пацієнтами та їхніми батьками. Найбільша нагорода для мене — це бачити здорові та радісні посмішки ваших дітей.
Коваль Ирина Петровна
У своїй роботі я завжди знаходжу індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Користуюся сучасними, надійними та доступними методами лікування, щоб забезпечити найкращі результати. Адже здоров’я зубів є основою комфортного та повноцінного життя.
Стоматолог - хірург
Лахтионова Алина Игоревна
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.
Анестезіолог
Ищук Анна Николаевна
Ганна Миколаївна лікар-анестезіолог з багаторічним досвідом роботи, яка спеціалізується на безпечному проведенні анестезії під час лікування уві сні. ЇЇ професіоналізм і увага до деталей гарантують пацієнтам комфорт і спокій. Застосовує сучасні методики анестезії та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Дитячий стоматолог
Илющенко Валерия Сергеевна
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Асанов Константин Сергеевич
Терапевт, ендокринолог
Шугайлюк Елена Валерьевна
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань бронхолегеневої системи, серцево-судинної системи, органів травлення, сечовидільної системи, щитовидної залози, цукрового діабету, остеопорозу тощо. Проводить вакцинацію та консультує перед хірургічними втручаннями.
Подолог
Ранценс Михаил Витальевич