Сторінка 18. Неврологи в Києві
Знайдено 263 лікаря
653 відгука
Лучший врач-невролог из всех, у которых я была.
20 серпня '16 г.
Потрапили на консультацію до Петренко. На щастя, її діагноз був позитивним, не підтвердились страшилки, які нам обіцяв інший доктор. Ми дуже вдячні за профіоналізм та досвід Петренко.
Владислава
После сотрясения мозга мучили головные боли, головокружения, тошнота. Илона Александровна помогла их устранить, за что я очень благодарна. Продолжаю у нее наблюдаться.
Обратились за консультацией к Дарье Николаевне. Огромное спасибо.
Маргарита Петровна
Уже несколько лет активной жизни получила благодаря Ольге Александровне. Не представляю, как бы я жила без ее лечения. Боли в спине были сильными, не могла нормально передвигаться. Уже и не знала, к кому бежать. Подруга посоветовала такого чудествного врача. Теперь хожу к ней раз в полгода и чувствую себя прекрасно.
Наталья
У меня постаянные головные боли в последние пару лет. Разные врачи долго не могли поставить хоть какой-нибудь правдоподобный диагноз. С этим получилось справиться только Савенко. Благодарна ей за помощь и лечение. Теперь я чувствую себя значительно лучше. И пусть проблема не ушла, но я знаю, что делать при наступлении приступа.
Мильдстранд Юлия Николаевна
Сырникова Ирина Валентиновна
Ірина Валентинівна лікар вищої кваліфікаційної категорії. Додатково отримала спеціалізацію з санології та психіатрії. Застосовує індивідуальний психологічний підхід до кожного пацієнта. Раціонально призначає додаткові методи дослідження (зокрема МРТ, ЕНМГ, УЗД ). В 2023 році пройшла тренінг з оволодінням практичних навичок “ УЗД діагностика суглобів і нервів верхніх та нижніх кінцівок з навігаційним блоком” , навчання в Школі Паркинсонолога ( організованої міжнародною фарм компанією Асіно ), Участь у 36th ECNP Congress 7-10 October 2023,Barcelona,Spain. Загалом в 2023 році отримала більше 200 балів в професійному портфоліо
Лікар доказової медицини.
Бондарь Любовь Валентиновна
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі хвороби та патології, як: мігрені, больові синдроми, болі вздовж хребта, наслідки ЧМТ та інсультів, хворобу Паркінсона
Шимкив Оксана Дмитриевна
Никулина Наталья Викторовна
Діти з 10 років
Психолог, психотерапевт
Шалимова Ксения Павловна
Досвід психотерапевтичної практики - 12 років. Очно та онлайн. Індивідуальні та сімейні консультації. Спеціалізація: самотність, вигорання, впевненість, самореалізація, відносини, задоволення від життя, прийняття рішень, депресія, тривога, страхи, панічні атаки, безсоння, роздратованість, ВСД, обсесивно-компульсивний розлад, неврози, РДУГ, МРО. Провідний фахівець психологічного центру. Психотерапевт, психолог. Вартість: 45 хв - 1.800 гривень, 55 хв - 2.000 гривень. Рекомендована тривалість першої консультації не менш ніж 55 хвилин.
Консультація от 1800
Педіатр, дитячий хірург, дитячий уролог
Юдин Олег Иванович
Лікар проводить консультації дітей з хірургічною та урологічною патологією будь-якої складності. Також проводить оперативні втручання більшості дитячих хірургічних хвороб.