Сторінка 4. Нефрологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 43 лікаря 51 відгук) Сортування
Инна
Консультировались у Каролины Анатольевны. Получили квалификационную помощь. Спасибо
Артем
Проходил у него лечение. Только положительные отзывы, никаких претензий за время лечения не возникло. Терапия была проведена качественно, сейчас я здоров только благодаря ему.
Валерий В.
Хочу поблагодарить Ирину Орестовну за точный диагноз и отличный результат лечения. Боли прошли, и я снова чувствую себя человеком.
Роман
Больше года назад возникли проблемы с почками. По рекомендации знакомых обратился к Арбузовой и не пожалел. Толковая и опытная. Ничего лишнего не выписала ни по обследониям, ни по лекарствам. За рекордное время удалось вылечить сложный пиелонефрит. Ирине Орестовне большое человеческое спасибо!
Очень хороший доктор — тактичная и вежливая. Очень хорошо относится к пациентам. Назначила действительно эффективное лечение. Рекомендую.
Станислава
Почувствовала боль в спине. И сразу к доктору. Анализы показали проблемы с почками. Ирина Орестовна назначила лечение. Я строго придерживаюсь ее рекомендациям. Иду на поправку. Большое спасибо.
22 квітня '17 г.
Уролог, Андролог, Сексопатолог
Лікар вищої категорії в області урології, сексопатології, андрології. Має вчений ступінь кандидата медичних наук, звання Заслуженого лікаря України, входить до Європейської та Української асоціації урологів. Гулей Я. В. проводить терапію урологічних патологій, інфекційних процесів, запалень, захворювань нирок, сексуальної дисфункції.
Київ пр-т Володимира Маяковського, 27/1 (Троєщина) р.Деснянський
Кардіолог, Ревматолог, Нефролог
Доктор спеціалізується в області кардіології та ревматології. Лікує ішемічну хворобу серця, хвороби суглобів, дифузні патології сполучної тканини. Займається корекцією факторів ризику серцево-судинних захворювань. Виконує електрокардіографію, ехокардіографію, УЗД магістральних судин.
Нефролог
Займається лікуванням гострого ускладненого / неускладненого циститу, гострого і хронічного пієлонефриту, рецидивуючих інфекцій сечової системи, кристалурії, гострого / хронічного гломерулонефриту.
Уролог, УЗД-фахівець
Лікар проводить широкий спектр діагностичних, ендоурологічних маніпуляцій і операцій при сечокам’яній хворобі, гіперплазії передміхурової залози і новоутвореннях сечового міхура та операції на органах сечовидільної системи та репродуктивних органах.
Сімейний лікар, Терапевт
Доктор Федоренко Наталія Анатоліївна займається сімейною терапією, приймає і консультує пацієнтів з питань діагностики та лікування гострих респіраторних захворювань, сезонних спалахів грипу, гострих запальних процесів внутрішніх органів. Призначає лабораторні дослідження, апаратну діагностику, встановлює діагноз. Призначає і контролює прийом лікарських препаратів.
Київ вул. Щербаківського, 52 м. Нивки206м.Сирець289
Гастроэнтеролог, нефролог
Уролог, онколог
Нефролог
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу) м.Харківська327м.Бориспільська214
Гастроентеролог
Київ вул. Левка Лук'яненка, 14 м.Мінська73м.Оболонь164
Андрійчук Владислав Михайлович - досвідчений лікар уролог із 5-річним стажем роботи. Закінчив НМУ ім. О.О. Богомольця у 2019 році та відтоді успішно лікує захворювання сечовидільної системи у чоловіків і жінок, аденому простати, простатит, еректильну дисфункцію та інші урологічні проблеми. Додатково спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Працює в клініці "Оксфорд Медікал". Запишіться на прийом до Владислава Михайловича для професійної медичної допомоги!