Сторінка 44. Лікарі в Києві (метро Мінська)

Генетик
Консультація онлайн - 1900
Терапевт, кардіолог
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Сімейний лікар, дієтолог
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами. Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Консультація 750/850 грн.
Терапевт, лікарь невідкладних станів
Працюю за напрямками сімейної і профілактичної медицини, корекція способу життя, лікування хронічних захворювань
УЗД-фахівець
Завжди уважна під час діагностики та приділяю достатньо часу своїм пацієнтам.
Масажист
Консультація від 400
Стоматолог-ортодонт
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Користуючись широким спектром усіляких лікувальних маніпуляцій, Антон Андрійович проводить комплексне лікування уражених карієсом зубів з метою відновлення їх естетичної і жувальної функції. Лікар-стоматолог, займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ротової порожнини (карієс, пульпіт, періодонтит, кіста зуба, періостит, стоматит).
Стоматолог-ортопед, стоматолог-терапевт
Лікар спеціалізується високохудожній естетичній реставрації бічних і фронтальних зубів. Стоматолог реставратор зубів будь-якого ступеня руйнування. Область професійного інтересу - сучасні та інноваційні методи лікування карієсу, художня реставрація, ефективна терапія зубних каналів та ін.
Пародонтолог
Ясна – це фундамент усмішки! Мені важливо не лише лікувати, а й навчати, як правильно доглядати за зубами і яснами, щоб похід до стоматолога був лише приємним ритуалом. Я вірю, що стоматологія може бути комфортною, а здоров’я ясен – досяжним для кожного. Усмішка – це ваш найкращий аксесуар. Давайте подбаємо про неї разом!