Лікарі проктологи в Києві (метро Іподром)
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Сергій
Добрий день , багато років обслуговуюсь в адонісі , в грудні потрібно було робити операцію , дуже дякую Нейсі Маджиду за якісне проведення , все було на вищому рівні - організація , операція, та лікування - все дуже професійно .
Іван
Однозначно рекомендую як професіонала своєї справи. Робив мені операцію, забув про свої проблеми. Можу охарактеризувати як незаангажовану та відкриту людину.
Максим
Обращался к Нейси Маджиду по совету друга. И не зря, оказалось, что Нейси очень хороший проктолог. Благодаря назначенному лечению, я уже и забыл о той неловкой проблеме, которая беспокоила меня несколько месяцев. Огромное спасибо за помощь.
Хірург, проктолог
Лікар спеціалізується на наданні екстреної допомоги. Займається оперативним видаленням новоутворень, гриж, поліпів. Спеціалізується на лікуванні захворювань прямої кишки. Лікує геморой, анальні тріщини, аномалії розвитку кишечника. Приймає в плановому порядку.
Хірург
Заболотний Максим Александрович
Затребуваний хірург широкого профілю. Спеціаліст працює виключно за клінічними протоколами США і країн Європейського союзу заснованих на принципах доказової медицини. Має вищу ступінь практичної освіти лікаря. Консультація дозволить уникнути необгрунтованого діагнозу, непотрібного оперативного втручання.
Серов Виталий Юрьевич
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Слепичко Артем Николаевич
Лікар також консультує онлайн.
Виїзд до пацієнта додому обговорюється.
Лікар приймає дітей з 15 років в присутності одного з батьків.
Лікар консультує вагітних.
Особливості підготовки пацієнта перед консультацією: за 1 годину до огляду очисна мікроклізма “Мікролакс”. Кровотеча не є противопоказом до підготовки, виключення – виражений біль в анусі.
Новгородский Илья Михайлович