Сторінка 63. Лікарі в Києві (Голосіївський район)

7,0
Таня
Очень понравился доктор. Рекомендую.
Лена П.
Сьогодні ми з сином були на прийомі у Юлії Володимирівни, дуже хороший лікар, і в першу чергу людина . Все дуже чітко і детально пояснила мені і синові, що стосується нашого питання. Написала призначення. Рекомендую цього компетентного лікаря!
Екаткрина
Уже не перший раз звертаюся до даного лікаря. Я дуже задоволена відвідинами, лікар компетентна, професіонал своєї справи. Він дуже добре пояснює і розповідає всю інформацію. Планую і далі звертатися тільки до неї. Рекомендую!
Терапевт, гастроентеролог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної і серцево-судинної систем. Приймає пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, анемією, бронхітом, синдромом подразненого кишечника, гастритом, холециститом, цирозом печінки і іншими патологіями.
Консультація від 550
Валентина Василівна – молодий перспективний лікар-офтальмолог, який досконало володіє теоретичною базою знань в офтальмології та впевнено застосовує їх у практиці. Зниження гостроти зору, сльозотеча, почервоніння, поява перед очима «мушок» – лікар обере найефективніші методи лікування та профілактики.
Офтальмолог, хірург-офтальмолог
Лікар спеціалізується на офтальмології. Займається лікуванням запальних, інфекційних, дегенеративних та судинних хвороб ока. Проводить перевірку гостроти зору, огляд очного дна, підбір окулярів, видалення сторонніх тіл з рогівки та конʼюнктиви, промивання слізних шляхів, розкриття абсцедуючих халязіонів, видалення новоутворень повік, блефаропластику.
Київ вул. Юлії Здановської, 71 В м.Виставковий центр517
Сімейний лікар
УЗД-фахівець
Доктор УЗД першої кваліфікаційної категорії. Виконує широкий спектр ультразвукової діагностики для дітей: УЗД лімфатичних вузлів, м'яких тканин, щитовидної залози, паращитовидних і слинних залоз, тимуса, органів черевної порожнини і малого таза, нирок, наднирників, тазостегнових суглобів, а також нейросонографію.
Психіатр, нарколог
Лікар здійснює ведення пацієнтів з залежностями (алкогольної та наркотичної), а також з психічними розладами. Веде амбулаторний та стаціонарний прийом пацієнтів. Виконує кодування від наркоманії та алкоголізму. Лікує безсоння, неврози, фобії і тривожність.
Консультація 2000 грн.
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань шкіри та патологій волосистої частини голови. Приймає пацієнтів з акне, себорейним дерматитом, екземою, атопічним дерматитом та новоутвореннями шкіри. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, дерматоскопію та зішкріб шкіри.
Трихолог, дерматокосметолог
Фахівець із лікування та відновлення шкіри, усунення недоліків, лікуванняакне, демодекозу, розацея, випадіння волосся,хлоазма (пігменту), лікування вікових змін, птозуобличчя, набряків. Лікування акне, демодекозу, розацея, куперозу.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Отоларинголог, дитячий отоларинголог