Сторінка 2. Лікарі гінекологи (Акушер-гінеколог) в Києві (метро Голосіївська)
3 відгука
К Наталье Николаевне я обратилась после года нарушения менструального цикла. Зря столько времени тянула с визитом к врачу. Могла бы гораздо раньше решить эту проблему. Сейчас, после курса лечения, все в норме.
Світлану Миколаївну знаю як професійного лікаря багато років. це людина, яка постійно вдосконалюється, знаю, що відвідує багато семінарів, конференцій за своїм профілем, а у сучасному світі без цього - ніяк. Або будеш виписувати допотопні рецепти і радити прадідівські методи лікування. Коли вона спілкується з тобою, то відчутно, що людина захоплена своєю справою, вона цим живе. Тому й нема втоми в очах від чергового пацієнта. До кожного у неї індивідуальний підхід, розуміє, що потрібно саме тобі. Лікування завжди унеї ефективне. Якщо потрібно також планувати вагітність і народити здорову дитину - то теж до неї. Лікаря потрібно обирати на все життя, щоб знав саме твої особливості. Я свій вибір зробила і раджу вам.
01 вересня '17 г.
Олена
Черномаз поводиться з кожним пацієнтом привітно і доброзичливо. У такого акушер-гінеколога відчуваєш себе захищеною. Світлані Миколаївні хочеться довіряти, і вона мене особисто ніколи не підводила!
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань і патологій жіночої репродуктивної системи. Займається лікуванням хвороб жіночих статевих органів, сечостатевих інфекцій, ендокринних розладів, що впливають на репродуктивну функцію жінки. Надає професійну допомогу з веденням вагітності, питань контрацепції, сексуальних порушень. Входить до асоціації акушерів-гінекологів України.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар-акушер-гінеколог першої категорії, фахівець з ультразвукового дослідження. Займається проблемами порушень циклу менструальних виділень, виявленням та лікуванням безпліддя, ПМС, супроводом під час вагітності. Приймає і консультує пацієнтів на предмет планування сім'ї, підготовки до вагітності та пологів. Призначає лікування при виявленні гінекологічних патологій. Виконує кольпоскопію, біопсію, лапароскопію, радіохвильової терапію, гістероскопію.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар Регеда С. І. спеціалізується в області ендокринної гінекології, оперативної гінекології, акушерства. З метою діагностики захворювань шийки матки застосовує такі методи, як кольпоскопія та УЗ-дослідження, володіє методами ендоскопічної гінекології. Застосовує у роботі консервативні методики лікувальної терапії гінекологічних патологій. Спеціаліст має більше п'ятдесяти наукових робіт, бере участь в розробці методичних рекомендацій.