Сторінка 28. Гінекологи в Києві
1172 відгука
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Пластичний хирург
Лікар вищої категорії, доктор медичних наук, професор. Надає індивідуальні консультації з питань поліпшення зовнішнього вигляду. Виконує всі види реконструктивних і пластичних операцій. Спеціалізується на корекції жирових відкладень, жіночої та чоловічої інтимної пластиці. Проводить усунення вроджених дефектів: заячої губи, вовчої пащі, а також келоїдних рубців, наслідків хімічних та термічних пошкоджень шкіри.
Гінеколог-хірург, експерт в області жіночої інтимної пластики
Лікар-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на ендоскопічних хірургічних операціях (лапароскопії, гістероскопії). Доктор Ніколаєв досконало володіє сучасними методиками ендовідеохірургії, має великий практичний досвід ведення гінекологічного прийому у жінок. Дмитро Анатолійович регулярно бере участь у профільних наукових конференціях, семінарах, удосконалює свої знання в області тазової хірургії, малоінвазивних операцій. Звертаються до фахівця при наявності гінекологічних порушень, новоутворень.
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань і патологій жіночої репродуктивної системи. Займається лікуванням хвороб жіночих статевих органів, сечостатевих інфекцій, ендокринних розладів, що впливають на репродуктивну функцію жінки. Надає професійну допомогу з веденням вагітності, питань контрацепції, сексуальних порушень. Входить до асоціації акушерів-гінекологів України.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я. Проводить діагностичні заходи і займається лікуванням олігоменореї, аменореї, ановуляторні цикли, вроджених аномалія статевої системи. Проводить корекцію жіночого і чоловічого безпліддя. Спеціалізується на підготовці до пологів, веде облік вагітних.
Гинеколог, акушер-гинеколог. Ведет консультативные приемы, проводит профилактические осмотры, предоставляет услуги по диагностике и лечению различных заболеваний женской репродуктивной системы, в частности, воспалительных, осуществляет ведение беременных. Выполняет УЗИ органов малого таза, молочных желез, кольпоскопию. Дает рекомендации по предупреждению и коррекции гинекологических и акушерских патологий.
Шелудченко Микола Костянтинович - лікар-уролог вищої категорії з великим досвідом, приймає пацієнтів в "Оксфорд Медікал" в Ірпені на вул. Університетська 2/1, корп.3. Спеціалізується на лікуванні передчасного сім'явиверження, еректильної дисфункції, варикоцеле, циститу, пієлонефриту, баланіту та баланопоститу, безпліддя в чоловіків і сечокам'яної хвороби. Микола Костянтинович надає кваліфіковану допомогу і застосовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Запишіться на прийом для професійного урологічного обстеження та лікування.
Київ
м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Гінеколог, мамолог
Доктор Вергуленко-Фаль Алла Олегівна спеціалізується в області лікування захворювань жіночої репродуктивної системи і молочних залоз. Веде консультативний прийом, огляд пацієнтів, виконує діагностику захворювань. Займається лікуванням безпліддя, запальних процесів, гормональних розладів, ЗПСШ, мастопатії, раку молочної залози. Розробляє індивідуальні схеми терапії.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація 800/1350 грн.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Надає послуги з діагностики та лікування патологій шийки матки, запальних захворювань органів малого таза, ендокринних порушень в гінекології. Закінчив Київський медичний інститут.
Лікар-гінеколог. Веде консультативний прийом акушера-гінеколога. Займається діагностикою та лікуванням запальних і інфекційних захворювань жіночої репродуктивної системи, в тому числі захворювань шийки матки. Проводить кольпоскопію, гістероскопію, виконує інтимну пластику.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні в області ендокринної гінекології: аномально маткової кровотечі; ендокринного безпліддя; метаболічного, передменструального, клімактеричного синдромів у жінок. Займається питаннями діагностики та лікування патології шийки матки.
Київ
м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9