Лікарі акушери-гінекологи в Києві (Дніпровський район)
Наукова ступінь
Категорія
Ілона
Приїхала спеціально з Європи пройти медобстеження і вкотре зрозуміла, що в нас найкращі та найпрофесійніші фахівці: величезну подяку і найкращі враження від прийому, обслуговування і ставлення до пацієнта висловлюю Тесленко О.Є , Босому О.А, а також усьому персоналу. Усі дуже привітні та уважні. Медичний центр дуже чистий і добре обладнаний. Обов'язково повернуся сюди і буду рекомендувати його всім зацікавленим у якісному медсервісі. Всіх вам благ і процвітання
10 жовтня '23 г.
Оксана
Вдячна чудовому гінекологу: Тесленко Олені Євгенівніза професіоналізм і душевне спілкування та позитивну енергетику. Отримала кваліфіковану допомогу і радість спілкування.
11 вересня '23 г.
Тетяна
хочу відзначити Лікаря Олену Євгенівну-це лікар від Бога, лікар-з великої літери! Це людина, якій можна довіритися, яка дасть кваліфіковану консультацію та правильне призначення! Дякую вам величезне!
10 грудня '23 г.
Інна
Хочу подякувати Олені Євгенівні ❤️ лікар від Бога, не раз рятувала мене і моїх двох синів, спасибі всесвіту що є такі лікарі до яких з легкістю можна довіритися!
01 грудня '23 г.
Лікар загальної практики – сімейна медицина, акушер-гінеколог, невропатолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-12-04
Гнатюк Анна Владимировна
Михайлова Анна Валерьевна
Лікар-акушер-гінеколог першої категорії, лікар ультразвукової діагностики, досвідчений спеціаліст займається веденням вагітності, підбором методів контрацепції, лікуванням патологій шийки матки, порушеннями менструального циклу.
Акушер-гінеколог, гінеколог, УЗД-фахівець
Коломацкая Елена Ивановна
Доктор Коломацька Є.І. виконує весь спектр амбулаторних, діагностичних і хірургічних операцій в гінекології, супроводжує жінок на етапі вагітності, проводить консервативну терапію. Авторству Олени Іванівни належить безліч медичних публікацій і робіт. Виступає в якості консультанта в проекті «Справжні лікарі».
Доскоч Инна Александровна
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем?
Я – лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання – зберегти і
підтримати здоров'я жінки.Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Лежнева Юлия Витальевна
Акушер-гінеколог, лікар УЗД діагностики
Цай Татьяна Леонидовна
Варущик Оксана Викторовна
Лікар здійснює прийом пацієнток із захворюваннями статевої системи, проводить УЗ-діагностику органів малого тазу, кольпоскопію, біопсію, лікує запальні захворювання.