Лікарі ендоскопісти в Києві (Дніпровський район)

Артем
Делал грыжу. 2 года - всё отлично. Рекомендую
Ирина Дорофенко
Константин Константинович профессионал своего дела. Очень рекомендую как врача и внимательного человека
Маша
Вы первоклассный специалист! Превосходный подход к пациентам, хорошее отношение и много разъяснений. Как жаль, что большинство врачей не желает общаться с пациентами. Спасибо за вашу душевность и профессионализм!
17 липня '18 г.
Вера
Константин Константинович избавил меня от многолетней проблемы. Я страдал геморроем, наверное, лет 10, не меньше. Все боялся показаться специалисту. Попал к Константину Константиновичу случайно, но именно он помог мне побороть страх и устранить проблему.
10 липня '18 г.
Хірург, ендоскопіст
Доктор є провідним фахівців в області хірургії, діагностичної та оперативної ендоскопії. Виконує лапароскопічні, ендоскопічні, проктологічні і пластичні операції. Проводить видаленням грижі, абдомінопластику, ліпосакцію, видалення геморою, висічення анальної тріщини, лапароскопічну апендектомія і багато іншого.
Проктолог, ендоскопіст
Ендоскопіст, хірург
Лікар-ендоскопіст вищої кваліфікаційної категорії, хірург, спеціалізується в області ранньої діагностики захворювань травної і дихальної систем. Виконує малоінвазивні ендохірургічні операції. Пройшов стажування за кордоном. Має вчений ступінь, кандидат наук в області медицини. Автор 30 наукових робіт.
Ендоскопіст, хірург
Лікар-ендоскопіст першої категорії, хірург, спеціалізується на різних методиках діагностики і лікуванні верхніх дихальних шляхів, трахей, бронхів, шлунково-кишкового тракту. Проводить малотравматичні ендохірургічні втручання. Веде наукову діяльність, кандидат медичних наук. Автор 5 патентів, 25 наукових робіт.
Інтерн-хірург, проктолог, ендоскопіст
Хірург, ендоскопіст
Лікар володіє ендоскопічною діагностикою, маніпуляціями та малоінвазивною хірургією. Виконує діагностичну, скринінгову, лікувальну езофагогастроскопію, колоноскопію, бронхоскопію.