Сторінка 5. Дієтологи в Києві
Знайдено 73 лікаря
132 відгука
Екатерина
Кира Юрьевна помогла обнаружить проблемы с пищеварением и подобрать отличную диету
10 вересня '16 г.
Рая
Чула, що часто до Ліневскої звертаються, коли в інших клініках тільки руками розводять. У мене аналогічна ситуація склалася. Я дуже вдячна Кірі Юріївні, що взялася за моє лікування і допомогла!
20 грудня '16 г.
Вячеслав
Благодарен Крошиной за качественную диагностику!
Екатерина
Доверяю доктору самое дорогое - здоровье моего ребенка. Спасибо вам за вашу заботу!
18 серпня '16 г.
Внимательная, понимающая, после выполнения всех ее рекомендаций, почувствовала себя лучше. Рекомендую!
София
Хороший доктор. Понравилось в первую очередь -профессионализм и заинтересованность именно в решение проблемы.
18 вересня '16 г.
Гастроентеролог, дієтолог
Лисевич Марта Тарасовна
Ендокринолог, дієтолог
Ірина Вікторівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні цукрового діабету, хвороб щитоподібної залози, ожиріння, остеопорозу, ендокринних артеріальних гіпертензій тощо. Консультує з питань лікувального харчування, розробляє індивідуальний раціон для людей з ендокринними захворюваннями. Лікар володіє методикою установки постійного моніторингу глюкози, помпової інсулінотерапії.
Олена
20 травня '25р.
Сімейний лікар, дієтолог
Оратовская Ирина Анатольевна
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами.
Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Консультація 750/850 грн.
Гастроентеролог, дієтолог
Бучок София Игоревна
Індивідуальний підхід з урахуванням всіх інших хронічних захворювань
Консультація від 1200
Дієтолог, Кардіолог, УЗД-фахівець
Доктор Кириленко Олександра Євгенівна займається УЗ-дослідженням організму людини з метою виявлення можливих патологій. Лікар цікавиться питаннями профілактичної медицини та дієтології. Спеціаліст надає послуги з вирішення проблем надмірної маси тіла, позбавлення від ожиріння завдяки розробці оптимального режиму харчування. Лікар проводить комплексне вивчення стану організму пацієнтів за допомогою УЗД і методів функціональної діагностики.
Дієтолог
Світлана Вікторівна - лікар дієтолог вищої категорії, працює за такими напрямками як лікування ожиріння, нормалізація мікроелементного балансу, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях. Є консультантом рубрик про харчування: портал «Смачно», «Наталі», «Единственная», «Експерт смаку», «Факти», «Сегодня», провідний науковий співробітник НТЦ «Віріа».
Дієтолог
Лікар-дієтолог, фахівець в області харчування по зниженню ваги. Роботу з пацієнтами проводить за спеціальною методикою корекції ваги, засновану на життєвому досвіді. Методика дієтолога Євгенії Юріївни будується на особистому досвіді, знаннях в галузі медицини, біохімії, фармакології, психології та харчових технологій. Лікар застосовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомагає у виборі засобів для зниження ваги. Всі медичні терміни переводить в доступний для усвідомлення мову.
Дієтолог, нутриціолог, масажист
Докашенко Оксана Владимировна
Оксана Володимирівна спеціалізується на нутриціології та дієтології. Консультує дорослих і дітей від 6 років при надмірній або недостатній масі тіла, розладах роботи травної системи та метаболічному синдромі. Займається підбором раціонального, збалансованого харчування. Профілактикою передчасного старіння, підвищення загальної тривалості життя. Застосовує методику вісцерального масажу живота для нормалізації роботи травних органів, печінки, нирок і сечового міхура, поліпшення функції шкірних покривів. Використовує натуральні препарати з метою позбавлення від шкідливих звичок, таких як куріння, алкогольна залежність.
Київ
смт. Глеваха, вул. Підприємницька, 10Д (при в’їзді до м. Васильків, по вул. Декабристів, навпроти буд. 332)
м.Теремки15
Імунолог, ДРТ-діагност, Сімейний лікар, Гінеколог
Гінеколог, дієтолог, терапевт, імунолог, діагност. Лікар вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням запальних і інфекційних захворювань терапевтичного профілю, веде вагітність, проводить корекцію ваги, виконує ендоскопію. Доктор Гераскіна є членом Європейської Асоціації ендоскопічних хірургів.
Консультація от 300 грн.
Київ
вул. Георгія Кірпи, 2а (Бізнес центр, 1 поверх, оф. 108)
м.Вокзальна109м.Олімпійська3515м.Університет189
Эндокринолог
Доктор Кушнарева Наталья Николаевна специализируется в области эндокринологии. Занимается диагностикой и лечением гормональных сбоев. Ведет консультативный прием, принимает пациентов с ожирением, проводит комплексную терапию этой болезни. Также наблюдает хронических больных. Состоит в Ассоциации эндокринологов Украины.
Консультація