2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Елена Г.
Лікар професіонал найвищої категорії! Настільки точної та конкретного розмови по моїй проблемі, у мене ще не було. Я була у дуже багатьох психологів різноманітних клінік, але зараз я можу точно сказати, що я знайшла потрібного мені фахівця. Дякую!
Тамара
Прийом пройшов просто відмінно! Лікар з півслова зрозумів всю суть проблеми моєї дитини. Нічого зайвого. Дуже детально пояснив суть проблеми та методи її вирішення. Розповів як правильно діяти в тій, чи іншій ситуації. Я дуже задоволена результатом прийому.
Ендокринолог
Трухан Наталия Викторовна
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань органів ендокринологічної системи. Приймає пацієнтів із надмірною вагою, порушеннями функції надниркових залоз, гіпертиреозом, вузловим зобом та цукровим діабетом. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах з ендокринології.
Практичний психолог
Психологічне консультування, психокорекція.
Консультація От 2000 грн.
Уролог, Венеролог, Трихолог
Доктор займається лікування уретриту, простатиту й інших порушень і захворювань сечостатевої системи, здійснює бужированння уретри і катетеризацію сечового міхура, надає консультацію та діагностику в області урології, венерології та трихології, проводить тріхоскопію та трихограму.
Сімейний лікар
Проводить амбулаторний прийом як дорослих, і дітей (від 6-х років). Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням таких захворювань, як ГРВІ, пневмонії, бронхіальної астми, артеріальної гіпертензії, атеросклерозу, серцевої недостатності, гастриту, диспепсії, холециститу та інших захворювань.
Лікар займається лікуванням захворювань зубів у дорослих і дітей. Проводить всі види ендодонтичного лікування пульпіту і його ускладнень. Спеціалізується реставрації молочних і постійних зубів, протезуванні молочних зубів дитячими коронками, лікуванні дітей під медикаментозним сном. Консультує з приводу гігієни порожнини рота.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Лікар спеціалізується на лікуванні запущених форм зубних патологій хірургічними методами. Займається одномоментної імплантацією, видаленням атипових зубів мудрості і доброякісних утворень. Виконує клаптеві операції, операції відкритого і закритого синус-ліфтингу.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Монборнь Александр Жан-Жак
Лікар спеціалізується на складному та атиповому видаленні зубів. Займається зубною імплантацією. Проводить пародонтологічні операції. Має сертифікати з імплантології, кісткових та м’якотканних аугментацій, пародонтології, протезуванні та протезуванні на імплантатах.
Консультація от 310 грн.
Терапевт, Сімейний лікар
Кубрак Татьяна Владимировна
Лікар првоодить діагностику та лікування захворювань внутрішніх органів у дітей та дорослих в умовах клініки та вдома, призначення додаткових обстежень та їх інтерпретація, при необхідності - скерування до профільних спеціалістів, рекомендації щодо профілактики захворювань, здорового способу життя та раціонального харчування.
Щелепно-лицевий хірург, стоматолог
Панченко Владимир Николаевич
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-01
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м.Академмістечком.Сирецьм.Берестейська
Хірург, проктолог, судинний хірург, пластичний хірург
Карпенко Александр Викторович
Лікар-проктолог, хірург проводить лапароскопічні та відкриті операції в абдомінальній хірургії та гінекології, колопротологічні операції, виконує накладання міжкишкових анастомозів, операції при спайковій кишковій непрохідності. Також лікар-проктолог проводить грижосічення при пахових, пупкових, стегнових, вентральних грижах власними тканинами та застосуванням сітчастого трансплантата.