Лікарі отоларингологи в Києві (метро Берестейська)

Маша
Светлана Яремчук помогла мне побороть заболевание горла, назначила эффективное лечение. Рекомендую этого специалиста.
29 грудня '19 г.
Катя
Татьяна Анатольевна - отоларинголог высшей категории. Она владеет современными методиками лечение, благодаря этому я быстро выздоровела. Спасибо.
12 грудня '19 г.
Провідний спеціаліст в області фоніатрії та аудіології в країні, веде консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями ЛОР-органів. Володіє сучасними прогресивними методами лікування. Головний науковий співробітник, керує групою фониатрии лабораторії професійних порушень голосу і слуху «Інституту отоларингології ім. проф. Коломійченка НАМН України », є членом спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських і докторських дисертацій за спеціальністю« оториноларингологія».
Висококваліфікований фахівець в області діагностики і лікування захворювань ЛОР-органів.