Лаборанти в Києві

Фільтр: (Знайдено 36 лікарів 3 відгука)
Знайдено 36 лікарів
3 відгука
Сортування: (Оцінка)
Станіслав
У мене діагностували вузловий зоб, та порекомендували оперативне втручання. Але перед ним потрібно було пролікуватися консервативно. Саме тоді я потрапив до дбайливих рук Наталі Леонідівни. Я просто захоплююся її професіоналізмом та людяністю. Вона доклала левову частку до мого одужання. Щиро вдячний Вам!
14 грудня '19 г.
Влада
Я поражена качеством лечения. Такой опытный врач в нашей стране редкость.
05 жовтня '16 г.
Доктор толковый и умный, подробно рассказывает о проблеме и как от нее избавиться.
07 серпня '16 г.
Ендокринолог
Лікар спеціалізується у лабораторній та інструментальній діагностиці захворювань ендокринної системи. Лікує ожиріння, безпліддя, проводить гормональну терапію. Спеціалізується на усуненні цукрового діабету, гіпотиреозу, гіпертиреоз. Працює з патологічними порушеннями у роботі щитовидної залози.
Імунолог, алерголог
Лікар-імунолог, алерголог вищої категорії кваліфікації. Проводить консультації та прийом, призначає медикаментозне лікування пацієнтам із запальними та інфекційними хворобами, аутоімунні захворювання, новоутвореннями, гострими алергічними реакціями. Має вчений ступінь, доктор наук в галузі медицини.
Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог-ендокринолог вищої категорії. Провідний фахівець естетичної гінекології 10 років досвіду. Член Асоціації акушерів і гінекологів України. Має другу спеціалізацію з УЗД діагностики
Консультація от 1200
Генетик
Лікар генетик вищої категорії. Надає послуги з виявлення патології репродуктивної функції людини, генетичних вад розвитку у плода, спеціалізується на пренатальної діагностики, допоміжних репродуктивних технологіях. Закінчила Сумський державний університет.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-01
Консультація 2000 грн.
Лаборант
Спеціаліст консультує пацієнтів з приводу підготовки до здачі аналізів і особливостей інтерпретації отриманих результатів. Рекомендує певні види досліджень з урахуванням індивідуальних особливостей і бажань пацієнтів.
Київ м. Вишгород, вул. Кургузова, 1
Ендокринолог, Дієтолог
Доктор Крошіна Оксана Анатоліївна спеціалізується в галузі ендокринології, дієтології. Виконується консультативний прийом хворих пацієнтів з цукровим діабетом, захворюваннями щитовидної залози і порушенням обміну речовин. Здійснює діагностику і лікування, контролює етапи терапії. Проводить консультації з питань надмірної ваги, ожиріння, навчає основам збалансованого харчування. Автор 40 наукових статей.
Гепатолог, інфекціоніст, терапевт
Лікар Анатолій Михайлович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань усіх типів і форм гепатиту, цирозу печінки, печінкової недостатності, інших захворювань печінки з використанням комплексних методів інтенсивної терапії. Доктор Печінка А.М. є кандидатом медичних наук, учасником телепрограм, присвячених проблематиці інфекційних захворювань, нагороджений грамотою МОЗ України за високий професіоналізм.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-01
Ендокринолог
Лікар кардіолог, функціональний діагност другої кваліфікаційної категорії, спеціалізується в комплексному обстеженні стану органів і систем пацієнта, лікуванні захворювань серця (нападів болю, серцевої недостатності, аритмії, передінфарктних станів). Андрусишина Богдана Ярославівна фахівець в лікування міокардиту, стенокардії. Володіє методами електрокардіографії і ехокардіографії.
Лікар-дерматовенеролог спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних інфекцій, в тому числі шкірних патологій, які передаються статевим шляхом. Досконало володіє навичками урологічних маніпуляцій, діагностичними методами.
Ендокринолог
Доктор Афанасьєв Дмитро Євгенович спеціалізується на ендокринологічних порушеннях, успішно захистив кандидатську. У його компетенцію входить терапія порушень в роботі надниркових залоз, щитовидної залоз, ожиріння, викликаного дисбалансом в роботі ендокринної системи, і т. П. Написав 160 наукових робіт.
Київ вул. Жилянська, 69/71 м.Вокзальна135м.Олімпійська1914