Трігубчак Оксана Андріївна

Генетик, дитячий генетик
Лікар вищої категорії
Консультація 2000 грн.
Лікар генетик вищої категорії. Надає послуги з виявлення патології репродуктивної функції людини, генетичних вад розвитку у плода, спеціалізується на пренатальної діагностики, допоміжних репродуктивних технологіях. Закінчила Сумський державний університет.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

ЛЮБОВЬ
10 квітня '17р.
ПРОСТО-УМНИЦА!
Лена
15 лютого '17р.
Оксана Андреевна очень хороший доктор, к которой я обращалась для диагностики во время беременности. Очень внимательная и ответственная, на приеме мне все объяснила и успокоила. Я очень рада, что попала именно к ней на прием. Большое спасибо за помощь!
Дарья
04 листопада '16р.
Мы с мужем очень хотели ребенка. К сожалению первая беременность закончилась выкидышем. В этот раз перед планированием беременности мы решили сходить на консультацию к генетику. После проведенного обследования доктор дал нам очень хорошие рекомендации. Поэтому когда я снова забеременела, уже знала, как мне себя вести, что делать, и к кому обращаться в случае проблем или вопросов. В этот раз все прошло благополучно. Мы очень счастливы. Спасибо.
Галина
20 серпня '16р.
Я рада, что обратилась именно к Оксане Андреевне. Теперь у меня растет здоровенький сыночек.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Сумський державний університет, медичний факультет.
  • Інтернатура за фахом «Медична генетика»", кафедра Клінічної генетики та ультразвукової діагностики ХМАПО Харковa.

Курси підвищення кваліфікації

• 2012, 2013, 2016 pp. — стажування за кордоном, конференції та семінари: Програма «ASFUDS» Association pour la synergie franco-ukrainienne dans le domaine de la sante», Франція, м. Париж;
  • 2014 р. — ПАЦ «Генетика медична»;
  • 2015 р. — Присвоєнa вища категорія;
  • французько-український обмін і навчання фахівців в системі охорони здоров'я та фармації: «Європейський Госпіталь Помпіду», «Клінічний центр Кошен», «Дитячий клінічний центр Робера Дебре»;
  • Щорічно приймає участь в конференціях і семінарах за профілем спеціальності лікаря генетика, в тому числі пройшла ряд тематичних циклів удосконалень за фахом в Київській медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика (КМАПО), Харківська Медична Академія післядипломної освіти (ХМАПО), НАМН України.

Лікар-генетик надає послуги

• прогнозування можливості сімейної пари мати дітей;
  • виявлення спадкової схильності;
  • розрахунок ризику розвитку генних мутацій, якщо носій патологічного гена один або обоє батьків;
  • лікування дітей, які народилися з генною патологією;
  • залишення родоводу;
  • встановлення батьківства і материнства.
Схожі спеціалісти:
Генетик, Педіатр, дієтолог-нутрігенетік, Експерт з нутрігеноміки та здорового харчування
Акушер-гінеколог, мамолог, репродуктолог, УЗД-фахівець, генетик