Сторінка 15. Алергологи в Києві
Знайдено 154 лікаря
91 відгук
Доктор толковый и умный, подробно рассказывает о проблеме и как от нее избавиться.
07 серпня '16 г.
Влада
Я поражена качеством лечения. Такой опытный врач в нашей стране редкость.
05 жовтня '16 г.
Всю информацию получила, очень хороший специалист и человек.
Инна
Консультацией я осталась очень довольна, лечением тоже - ребеночку стало гораздо лучше
07 вересня '16 г.
Костя
Видно, что доктор опытный. Врач объяснил много по моей проблеме. Спасибо.
21 вересня '16 г.
Лилия
Долго и безуспешно пытались самостоятельно вылечиться, в итоге обратились в клинику - доктор умничка, назначила правильное лекарство, аллерген выяснила, да и за нашу "самостоятельность" ругать не стала, просто все подробно и обстоятельно объяснила
08 серпня '16 г.
Погребняк Анастасия Игоревна
Педіатр
Дотримуюсь принципів доказової медицини .
Не призначаю не потрібного лікування яке має мало доказів.
Обгрунтовую призначення батькам і детально відповідаю на запитання які цікавлять.Мій принцип - працюємо з пацієнтом у парному тандемі де кожний розуміє свою роль в успішному лікуванні.
За вакцинацію.
Хобі :фотографія,флюїдарт.
Більше цікавої інформації у моєму блозі в інстаграм -dr.zorianarusyn
Борохович Елена Геннадиевна
Лікар-отоларинголог Борохович Олена Геннадіївна проводить інструментальне обстеження пацієнта, амбулаторні маніпуляції, дослідження функції органів дихання та слуху. Спеціалізується на комп'ютерній діагностиці слуху у дітей та дорослих. Використовує сучасні ендоскопічні методи діагностики та лікування ЛОР-органів. Займається лікуванням гострих та хронічних хвороб вуха, горла, носа та приносових пазух. Дотримується у роботі принципів доказової медицини та сучасних методів профілактики хвороб ЛОР-органів.
Оситашвили Кристина Денисовна
Кузнецова Валентина Юрьевна
Сімейний лікар
Демиденко Наталья Александровна
Литвинюк Елена Михайловна
Імунолог, алерголог
Лікар-імунолог, алерголог вищої категорії кваліфікації. Проводить консультації та прийом, призначає медикаментозне лікування пацієнтам із запальними та інфекційними хворобами, аутоімунні захворювання, новоутвореннями, гострими алергічними реакціями. Має вчений ступінь, доктор наук в галузі медицини.
Педіатр, Дитячий алерголог
Спеціалізується в області педіатрії та дитячої алергології. Лікар вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається складанням індивідуальних графіків вакцинації, розробляє рекомендації для профілактики частих ГРВІ. До компетенції лікаря входить діагностика і лікування атопічного дерматиту, бронхіальної астми, кропив'янки, харчової алергії, непереносимості лактози.