Лікарі андрологи в Харкові (метро Площа Конституції)
Знайдено 4 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Шушпанов Давід Максимович
Дуже добре
20 грудня '23 г.
Игорь Анатольевич врач от бога,делал моему сыну операцию 1 этап в апреле 2020года,у нас гипоспадия,все прошло очень хорошо,ждем очередь на второй этап операции.
Алла Ив.
Просто чудовий спеціаліст. Нещодавно консультувалися у нього. У моєї дитини була певна проблема, не те щоб дуже серйозна, але не приємна. Лікар порадив оперативне втручання. Ми згодилися. Все пройшло успішно. Дякую спеціалісту!
Роман
У мого хлопчика, розвинулася досить часта проблема, фімоз. Вирішила звернутися за допомогою до адекватного лікаря. Друзі порекомендували Ігоря Анатолійовича. Це справжній професіонал - хочу сказати я Вам. Швидко та ефективно допоміг у вирішенні проблеми.
Дитячий хірург, уролог
Лікар спеціалізується на оперативних втручаннях при грижах, ендоскопічній корекції міхурово-сечовідного рефлюксу. Виконує цистоскопію. Проводить видалення новоутворень шкіри та м'яких тканин. Приймає пацієнтів з фімозом, варикоцеле та баланопоститом. В роботі використовує сучасні методики.
Уролог, Андролог
Лікар-уролог і андролог вищої категорії кваліфікації спеціалізується на лікуванні хвороб чоловічої статевої системи. Діагностує такі недуги, як простатит, цистит, аденому простати. Призначає відповідну терапію. Практикує медикаментозне і операбельний лікування. Лікує пацієнтів з ЗПСШ. Спостерігає хворих хронічними недугами.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Харків
вул. Григорія Сковороди, 28б
м.Історичний музей43м.Архітектора Бекетова98м.Площа Конституції43
Венеролог, дерматолог, уролог, сексопатолог, сексолог
Лікар Зайцев Олег Анатолійович анонімно проводить експрес-діагностику захворювань, що передаються статевим шляхом. Також займається діагностикою новоутворень передміхурової залози, проводить ефективне лікування лазером, ультразвуком сечостатевих захворювань. Займається лікуванням запальних захворювань сечостатевої системи: простатиту, уретриту, орхіту і інших, лікуванням аденоми передміхурової залози. Доктор також допомагає у відновленні потенції, лібідо / статевого потягу без використання гормонів. Також в компетенції доктора лікування швидкої і затяжний еякуляції, безпліддя. З метою діагностики застосовує УЗД, уретроскопию. Надані послуги - ЛОД-терапія, бужування уретри, масаж передміхурової залози, інстиляції лікувальних розчинів в уретру, спермограма, видалення кондилом, бородавок.
Минухин Андрей Сергеевич
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням урологічних захворювань. Приймає пацієнтів з простатитом, аденомою простати, чоловічим безпліддям та еректильною дисфункцією. В роботі використовує сучасні методики.