Сторінка 52. Приватні лікарі в Харкові

Світлана
Ось уже як три роки ми лікуємося лише у Тетяни Олексіївни. Адже ми неодноразово переконалися у кваліфікації цього чудового лікаря. На нащу дкмку, кращого педіатра ніж Тетяна Олексіївна у нашому місті немає Дуже вдячні їй за турботу про нашу малечу, та надання кваліфікованих консультацій. Рекомендуємо!
Ельвіра
Була дуже задоволена прийомом у лікаря. Лікар уважна, швидко знайшла контакт з дитиною, дуже хороша і ласкава! Обстежила повністю, не поспішала, докладно все оглянула. Дала адекватні рекомендації, та призначила ефективне лікування. Зараз почуваємо себе відмінно! Дякуємо!
Педіатр
Здійснює спостереження за розвитком і здоров'ям дітей з народження, консультує з питань харчування. Займається лікуванням гострих і хронічних захворювань у дітей.
Педіатр, Лактолог
Веде амбулаторний прийом, займається діагностикою, профілактикою, лікуванням дитячих захворювань. Проводить консультації з догляду та вигодовування дітей від перших місяців життя, навчає правилам грудного вигодовування і введення прикорму. Проводить оцінку фізичного розвитку дитини.
У компетенції фахівця діагностика та лікування захворювань сечовивідних шляхів та статевих органів. Всі види "відкритих" оперативних втручань, а також сучасні ендоскопічні, лапароскопічні та малоінвазивні операції.
Хірург
Лікар проводить малоінвазивні операції за технологією «Хірургія 1 дня» в області загальної хірургії, надає консультативну допомогу. Здійснює операції на черевній порожнині, операції малої і гнійної хірургії.
Хірург
Хірург, який володіє сучасними технологіями проведення операцій. Серед виконуваних хірургічних втручань торако-абдомінальна хірургія, гнійна хірургія, чиста хірургія, апендектомія, видаленням грижі, гемороїдектомія.
Гастроентеролог
Лікар-гастроентеролог вищої категорії, спеціалізується на обстеженні хворих з порушеннями роботи травної системи. Проводить діагностику холециститу, панкреатиту, гастриту. Складає оптимальний план терапії для кожного окремого випадку, практикує персональний підхід до пацієнтів. Єрмолаєв Д. Н. займається діагностикою та лікуванням ентероколіту і пухлин стравоходу, проводить профілактику загострень хронічних недугів.
Харків вул. 23-го Серпня, 34 м.23-го Серпня41м.Ботанічний сад143
Клінічний психолог
Я — психолог, який готовий бережно, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі запитання. Ви можете жити звичайним життям, але відчувати, що щось не так: не дихаєте повними грудьми, робити те, з чим не згодні, не розумієте свого місця в житті. Це не вирок! І я знаю, як з цим працювати. У процесі психотерапії ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи та набудете досвід ефективної взаємодії з ними. Як результат — навчитеся розуміти свої реальні потреби, переживати складні почуття та знаходити альтернативні способи поведінки в звичних ситуаціях. Під час нашої спільної подорожі я буду підсвічувати путь у темряві та підтримуватиму вас.
Консультація первинна 1300 грн
Харків вул. Дмитра Антоненко, 49, корпус 2 м.Ботанічний сад
Хірург
Василь Олександрович проводить пластику верхніх та нижніх повік, хірургічне видалення ксантелазм, хірургічну корекцію деформацій губ, вушних раковин та рубців, а також хірургічне видалення доброякісних новоутворень шкіри.
Лікар займається профілактикою, діагностикою, лікуванням та реабілітацією пацієнтів терапевтичного профілю.
Флеболог, судинний хірург
Павло Ігорович – активний науковий діяч, автор 27 публікацій в наукових виданнях України та зарубіжжя та 5 патентів України, кандидат медичних наук.
Харків пр-т Героїв Харкова, 257 м.Палац спорту51