Сторінка 39. Приватні лікарі в Харкові
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-10
Рюмшина Татьяна Николаевна
Кардіолог, лікар ультразвукової діагностики
Гончарь Алексей Владимирович
Сфера наукових інтересів: серцева недостатність, метаболічний синдром, серцево-судинна візуалізація; ентузіаст ехокардіографії та фокусного УЗД.
Учасник і спікер конгресів Європейського товариства кардіологів та його профільних асоціацій (HFA, EACVI), Європейського товариства з гіпертензії та кардіоваскулярної протекції, Національного конгресу кардіологів України.
Наразі працюю над докторською дисертацією, що присвячена проблемам “довгого” COVID-19. Приймає дітей з 12 років.
Масажист
Бренз Владимир Викторович
«Кожен рух – це крок до відновлення. У центрі medART ми допомагаємо не просто відновити функції тіла, а повернути якість життя»
Консультація від 650 грн.
Практичний психолог
Янгаева Анна
Я -українка. Найважливіще для мене- Україна, родина, Воля. Допомагаю людині знайти своє місце в житті. Вірю, що можу й знаю як полегшити ношу захисника.
Вартість повторної консультації - 950 грн ( он-лайн).
Консультація первинна 1099 грн (онлайн)
Ендоскопіст
Коротких Александр Николаевич
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-10
Харків
вул. Ярослава Мудрого (Петровского), 30 А
м.Ярослава Мудрого31м.Архітектора Бекетова135м.Університет125
Психолог
Пляка Любовь
Психолог надає підтримку дітям і дорослим.Головне бажання психолога, повернути віру в себе та свої можливості. Індивідуальний підхід та повага до кожної особи- головний пріоритет. Багаторічний досвід та здобуті знання дозволили зробити висновок: «Як думаємо, так і живимо!».Приймає дітей від 5 років. Вартість повторної консультації - 950 грн.
Консультація первинна 1099 грн
Невропатолог