Сторінка 41. Приватні лікарі в Харкові

Жанна
Хочется поблагодарить профессионала своего дела врача-эндокринолога Скорикову Светлану Леонидовну. Я благодарна ей за то, как она глубоко анализирует все данные обследований, подходит индивидуально к каждому клиническому случаю и находит самые оптимальные пути решения проблемы недуга. Причём доктор находит истинную первоначальную причину заболевания там, где сам пациент и не подозревал. И, конечно, же назначается верное лечение заболевания, которое сразу оказывает положительное воздействие на самочувствие. Я очень довольна, что нашла своего доктора и буду советовать Он- клинику своим знакомым и родным.
Екатерина
Наблюдаюсь с заболеванием щитовидной железы у Светланы Леонидовны. Благодаря назначенному лечению, мне уже на много легче. Рекомендую как отличного специалиста.
Алексей
Александр Александрович Мартиян опытный специалист. Передние зубы у меня ранее были депульпированы, стояли пломбы, которые со временем пожелтели. К сожалению переехал в другой город, поэтому пришлось искать нового стоматолога. Обратился к доктору Мартиян. Результатом работы очень доволен. Сделана отличная реставрация зубов.
19 липня '18 г.
Жанна
Доктор Мартиян Александр Александрович имеет огромный опыт работы в сфере стоматологи. Давно лечу зубы у этого специалиста. Очень довольна обслуживанием и результатами работы. Спасибо!
20 липня '18 г.
Ендокринолог
Специализируется на выявлении и лечении заболеваний эндокринной системы, таких как сахарный диабет, ожирение, болезни щитовидной железы, гипофиза.
Доктор Мартіян Олександр Олександрович працює стоматологом, має 19-річний стаж. У спектр послуг входить діагностика і лікування захворювань порожнини рота. До фахівця звертаються для профілактики, а також лікування карієсу, кровоточивості ясен, пародонтозу, грибкового ураження мови, ультразвукової чистки, внутріканального відбілювання зубів, художньої реставрації зубного ряду.
Хірург-едокрінолог
Висококваліфікований хірург із великим позитивним досвідом проведення операцій на щитовидній залозі. Лікар володіє різними методиками хірургічного втручання, застосовує сучасні малотравматичні методики.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на наданні діагностичних послуг. В обов'язки спеціаліста входить діагностика верхніх і нижніх дихальних шляхів, підшлункової залози, кишечника, сечостатевої системи. Лікар оцінює функціональний стан органів та систем, визначає явні порушення і патологічні утворення.
УЗД-фахівець
Лікар ультразвукової діагностики вищої кваліфікації, проводить обстеження пацієнтів за допомогою УЗД і методів функціональної діагностики. У компетенції фахівця захворювання серцево-судинної і травної системи, кісткової і м'яких тканин, репродуктивних органів, шкіри, залоз внутрішньої секреції, молочних залоз і т.д.
Кардіолог
Лікар кардіолог другої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікування хвороб серцево-судинної системи: гіпертонія, стенокардія, ішемічна хвороба серця, аритмія, міокардит та ін. Закінчила Харківський національний медичний університет за спеціальністю «Лікувальна справа».
Стоматолог – ортопед, терапевт
Стоматолог терапевтичного та ортопедичного профілю. Спеціалізується на протезуванні зубів будь-якої складності (в т.ч. протезуванні на імплантах), естетичному протезуванні, лікуванні карієсу, художній реставрації зубів.
Консультація безкоштовно
Лікар Кауркіна Лідія Олексіївна спеціалізується в галузі офтальмології. Проводить консультацію щодо стану здоров'я органу зору. Займається діагностикою очних хвороб і відхилень. Завдяки сучасному обладнанню, ставить точний діагноз і призначає ефективне лікування. Проводить корекцію зору лазером, а також практикує скіаскопію і авторефрактометрію. Крім того, є висококваліфікованим фахівцем в лікуванні косоокості. До компетенції лікаря входить лазерна стимуляція зору. Надає подальшу консультацію з приводу запобігання очних хвороб і відновлення зору після операції. Успішно лікує кон'юнктивіт.
Психолог
Доктор Хижняк Лариса Анатоліївна спеціалізується в області психології. Консультує пацієнтів дитячого та дорослого віку, підлітків, сімейні пари. Лікує депресію та інші розлади на грунті стресу і нервових зривів. Займається також терапію неврозів. Позбавляє від фобій, підбираючи для цього індивідуальний підхід, включаючи медикаменти і нейро-лінгвістичне програмування.
Ревматолог
Доктор Кальченко Анна Романівна спеціалізується в галузі ревматології. Надає консультації, оглядає хворих і ставить діагноз. Призначає медикаментозне або хірургічне лікування при хворобах суглобів. Приймає пацієнтів всіх вікових груп.