Сторінка 41. Приватні лікарі в Харкові

Велика подяка лікарю Циганенко Оксані Сергіївні за складну операцію по видаленню щитовидної залози!Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, успіху у вашій роботі!
24 травня '25 г.
Тамара
Лікуючий лікар підозрював у мене запалення легенів. Звернулася до цього лікаря. Мені сподобалося його уважне ставлення до пацієнта і те, як швидко і точно зробив свою роботу. Наступного разу піду на прийом тільки до нього.
Руслан
Несколько месяцев назад я попал на прием к етому врачу, потому что сильно ударилась ногой, и нужно было видеть, нету ли перелома. Он сделал рентген и подробно описал полученые результаты. На основе результатов врач-травматолог назначыл мне терапию.
Ельвіра
У мене проблеми із щитовидною залозою. Мені вже давно пропонували оперативне втручання, але я ніяк не могла наважитися лягти під ніж хірурга. Я вирішила перепробувати усі доступні методи, але на превеликий жаль, вони всі були малоефективні. І тут постало питання про вибір хорошого хірурга-ендокринолога. За рекомендацією знайомої, у якої схожа проблема, я зупинила свій вибір на Олені Сергіївні. І не помилилася. Після проведеного оперативного втручання, почуваю себе відмінно. Дякую Вам за піклування про моє здоров'я!
Хірург-едокрінолог
Кваліфікований хірург, який володіє сучасними технологіями проведення операцій.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на наданні діагностичних послуг. В обов'язки спеціаліста входить діагностика верхніх і нижніх дихальних шляхів, підшлункової залози, кишечника, сечостатевої системи. Лікар оцінює функціональний стан органів та систем, визначає явні порушення і патологічні утворення.
УЗД-фахівець
Лікар ультразвукової діагностики вищої кваліфікації, проводить обстеження пацієнтів за допомогою УЗД і методів функціональної діагностики. У компетенції фахівця захворювання серцево-судинної і травної системи, кісткової і м'яких тканин, репродуктивних органів, шкіри, залоз внутрішньої секреції, молочних залоз і т.д.
Кардіолог
Лікар кардіолог другої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікування хвороб серцево-судинної системи: гіпертонія, стенокардія, ішемічна хвороба серця, аритмія, міокардит та ін. Закінчила Харківський національний медичний університет за спеціальністю «Лікувальна справа».
Стоматолог – ортопед, терапевт
Стоматолог терапевтичного та ортопедичного профілю. Спеціалізується на протезуванні зубів будь-якої складності (в т.ч. протезуванні на імплантах), естетичному протезуванні, лікуванні карієсу, художній реставрації зубів.
Консультація безкоштовно
Лікар Кауркіна Лідія Олексіївна спеціалізується в галузі офтальмології. Проводить консультацію щодо стану здоров'я органу зору. Займається діагностикою очних хвороб і відхилень. Завдяки сучасному обладнанню, ставить точний діагноз і призначає ефективне лікування. Проводить корекцію зору лазером, а також практикує скіаскопію і авторефрактометрію. Крім того, є висококваліфікованим фахівцем в лікуванні косоокості. До компетенції лікаря входить лазерна стимуляція зору. Надає подальшу консультацію з приводу запобігання очних хвороб і відновлення зору після операції. Успішно лікує кон'юнктивіт.
Психолог
Доктор Хижняк Лариса Анатоліївна спеціалізується в області психології. Консультує пацієнтів дитячого та дорослого віку, підлітків, сімейні пари. Лікує депресію та інші розлади на грунті стресу і нервових зривів. Займається також терапію неврозів. Позбавляє від фобій, підбираючи для цього індивідуальний підхід, включаючи медикаменти і нейро-лінгвістичне програмування.
Ревматолог
Доктор Кальченко Анна Романівна спеціалізується в галузі ревматології. Надає консультації, оглядає хворих і ставить діагноз. Призначає медикаментозне або хірургічне лікування при хворобах суглобів. Приймає пацієнтів всіх вікових груп.
Психолог
Спеціалізується в області психології. Працює з дітьми, у яких є відхилення в фізіологічному і психічному розвитку. Займається складанням індивідуальних програм для дітей з небажаною поведінкою і порушеннями мови. Надає консультативно-методичну допомогу батькам.
Харків вул. Полтавський шлях, 123 (2 поверх, офіс 11) м.Холодна гора102
Вакцинатор, Гинеколог, Педіатр
Доктор займається діагностикою та лікуванням гінекологічних патологій у дітей. Також лікує захворювання травної та дихальної систем, алергію. Займається складанням індивідуальних графіків вакцинацій, консультує з приводу підбору вакцин.