Сторінка 37. Приватні лікарі в Харкові
2 відгука
Руслан
Не так давно був на прийомі у Юрія Михайловича. Дуже задоволений ним як лікарем. Дуже уважно зібрав анамнез та обстежив. Як виявилося у мене сечокам'яна хвороба. Сподобалося ще й те, що він не запропонував мені одразу лягати під ніж, як це зазвичай роблять більшість хірургів, а намагається вирішити мою проблему консервативним шляхом. Рекомендую!
21 грудня '19 г.
Ніна
Рік тому я почала стрімко набирати вану. Що я тільки не перепробувала, дієти, спортзал, нічого не допомагало. Сімейний лікар запідозрив ендокринну хворобу, і направив мене до Неоніли Василівни. Дуже хороший спеціаліст, після проведених нею додаткових обстежень, був поставлений правильний діагноз. Зараз проходжу курс лікування. Дуже вдячна за допомогу!
Ендокринолог
Проводить лікування всіх захворювань ендокринної системи, лікування гормональних порушень, пов'язаних з цукровим діабетом, порушень роботи щитовидної залози, порушень обміну кальцію тощо.
Веде амбулаторний прийом пацієнтів із патологією уро-генітального тракту. Досвід роботи понад 35 років. Спеціалізується на лікуванні захворювань сечостатевої системи, сечокам'яної хвороби, циститів, нетриманні сечі, аденоми передміхурової залози, прастотитів, інфекції, що передаються статевим шляхом, статеві дисфункції.
Хірург
Виконує хірургічні операції загального характеру, лікування захворювання судин нижніх кінцівок, планові і ургентні операції на органах черевної порожнини, операції з видалення доброякісних пухлин м'яких тканин, гнійна хірургія.
Терапевт, кардіолог
Кардіолог вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на лікуванні патологій серця і судин. Кандидат медичних наук, практикуючий лікар-терапевт. Компетентна в проведенні реабілітаційних процедур. В роботі використовує системний підхід. Крім хвороб кардіологічного профілю, лікує гастрити, ГРВІ, цистити, холецистити та інші запалення і інфекції внутрішніх органів в легкій формі.
Харків
вул. Георгія Тарасенка (Плеханівська), 65 (стадіон Металіст, 8 парадне, 3 поверх, офіс № 321)
м.Спортивна11м.Метробудівників41
Нейрофізіолог
Забродина Людмила Петровна
Спеціаліст за допомогою різних інструментальних методик визначає ступінь та характер ураження нервової системи у пацієнтів. Проводить та займається розшифровкою результатів електроенцефалографії. Здійснює прийом дорослих та дітей. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Афанасьев Игорь Владимирович
Лікар здійснює прийом пацієнток з гінекологічними захворюваннями. Лікує кісти яєчників, безпліддя, ендометріоз, міому матки, спайкову хворобу органів малого тазу та випадіння статевих органів. Проводить припікання ерозії лазером, міомектомію та радіохвильове лікування ерозії шийки матки.
Андролог, уролог
Базаринский Олег Григорьевич
Лікар спеціалізується в області андрології та урології. Здійснює прийом пацієнтів з баланопоститом, варикоцеле, еректильною дисфункцією, аденомою простати. Також лікує чоловіче безпліддя, орхіт, фімоз, уретрит та уреаплазмоз. В роботі використовує сучасні методики.
Гінеколог
Филатова Татьяна Сергеевна
Лікар займається комплексним лікуванням гінекологічних захворювань. У своїй діяльності використовує сучасні методики. Приймає пацієнток із генітальним герпесом, дисфункціональними матковими кровотечами, ерозією шийки матки, ендометріозом, полікістозом яєчників та іншими патологіями.
Лікар-рентгенолог
Шаповалова Виктория Викторовна
Вікторія Вікторівна з 2016 року працює доцентом на кафедрі променевої діагностики. Лікар щорічно підвищує свій професійний рівень, що допомагає їй бути в курсі інноваційних методів в області рентгенології.
Дерматовенеролог, педіатр
Биньковская Марина Михайловна
Біньківська Марина Михайлівна лікар педіатр, дерматолог, займається лікуванням дитячих захворювань, у тому числі захворювань шкіри, висипів, почервоніння у дітей.