Сторінка 57. Приватні лікарі у Дніпрі

Юлия Сергеевна,доктор от Бога!!!очень внимательная,лечение эффективное у нее .Отзывчивая,я очень благодарна ей.Рекомендую всем этого доктора. За все спасибо Вам,Юлия Сергеевна!!!
Василь
Детально и скрупулёзно проводит обследование, отвечает на вопросы пациента. Отличный специалист.
Віктор
Все чудово. В принципі лікар уважна, ввічлива, на відміну від інших лікарів, в яких мені доводилось побувати на прийомі. Я прийшов приблизно за 5 хвилин до призначеного часу і мене відразу прийняли. Все чітко, та по суті. Результатами задоволений!
Вероніка
Все сподобалося, дуже уважний лікар. Віднісся до моєї проблеми з усією відповідальністю та кваліфікацією. Дала свої контакти. Після прийому можна буде зв'язатися з лікарем. Лікування, яке призначив фахівець дієве. Все чудово. Дякую!
Гастроентеролог
У компетенції фахівця захворювання стравоходу (езофагіт, гастроезофагіальная рефлексна хвороба, в т.ч. у вагітних); захворювання шлунка і дванадцятипалої кишки (хронічний гастрит, дуоденіт, виразкова хвороба, НПЗП-гастропатії); хронічний і вторинний панкреатит; хронічний холецистит; дифузні захворювання печінки (хронічні гепатити, в т.ч вірусні, жирова хвороба печінки, цироз печінки); хронічний коліт, неспецифічний виразковий коліт; функціональні розлади органів шлунково-кишкового тракту.
Дніпро вул. Комсомольська, 7 м.Вокзальна3810
Функціональний діагност, сонолог
Спеціаліст в сфері функціональної діагностики роботи організму, проводить ЕКГ і ЕхоКГ, які незамінні в діагностиці роботи серця.
Доктор Ревіло Ольга Іванівна спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається консультуванням пацієнток. Медикаментозно лікує гострі та хронічні вагініт і кандидоз. За свідченнями проводить процедуру вульвектомії. Також призначає відповідну терапію при таких захворюваннях, як трихомоніаз, хламідіоз та інших ЗПСШ. Надає послуги лікування ендометріозу.
Консультація от 400
Дніпро вул. 25-ої Січеславської Бригади (Рибінська), 119-120 м.Вокзальна9217
Гастроентеролог, дієтолог
Лікар-гастроентеролог вищої категорії надає послуги консультації, діагностики та лікування хвороб травної системи. У тому числі консервативними методами лікує гастрити і холецистити. Приймає пацієнтів з жовчнокам'яної хворобою. У разі необхідності призначає хірургічне втручання.
Консультація 430/610 грн.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Нефролог
Лікар Зіньківська Надія Валерьянівна працює в нефрології, має 44-річний стаж. В послуги фахівця входить прийом як дорослих, так і дітей. Володіє навичками проведення з діагностичною і лікувальною метою цистоскопії, уретроскопіїи, бужировання, катетеризації сечового міхура, виконання біопсії за допомогою пункційної голки. До компетенції лікаря входить аналіз скарг пацієнта, первинний огляд, аналіз результатів діагностичних методів, а також визначення лікувальної тактики при захворюваннях сечовидільного тракту. До Зіньківської Н.В, звертаються при циститі, уретриті, гломерулонефриті, вроджені аномалії розвитку, пієлонефриті, ренальної недостатності. Спеціаліст консультує пацієнтів з системними порушеннями, прогресування яких супроводжується нирковою дисфункцією (цукрових діабет).
Дніпро пр-т Дмитра Яворницького, 123 А м.Вокзальна11м.Метробудівників206
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на проведенні кольпоскопії, фолікулометрії, УЗД в акушерстві та гінекології, пренатального акушерського скринінгу, а також - малих оперативних втручаннях в гінекології (кріовапоризація, діатермокоагуляція).
Дерматолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб, які вражають шкіру, волосся і нігті. Успішно лікує алергічний контактний дерматит, демодекоз, розацеа, вугровий висип, кропив'янку, псоріаз, екзему. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи і дерматоскопію. Приймає пацієнтів з шкірною сверблячкою, лущенням шкірних покривів, появою шкірних новоутворень.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Врач первой квалификационной категории. Специализируется в области гинекологии. Оказывает услуги генетика, диагноста. Ведет консультативный прием гинеколога. Занимается диагностикой и лечением инфекционных и воспалительных заболеваний женских половых органов. Проводит кольпоскопию, выполняет УЗИ для беременных, а также УЗИ щитовидной железы, молочных желез, органов брюшной полости, малого таза.
Альона
07 квітня '26р.
Прийом відбувся, лікар узд поводитися дуже не коректно, Я вагітна, півтора року проживаю в Німеччині, до цього прожила все життя в Дніпрі, Коли я сказала що проживаю в Німеччині, зі мною різко почали спілкуватись на "ти ", сказали, що у мене загроза...
Функціональний діагност
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, фахівець в області функціональної діагностики. Проводить функціональні дослідження для дорослих і для дітей: електроенцефалографію, ехоенцефалографію, електрокардіографію, реоенцефалографію, спірометрію, добове моніторування артеріального тиску та електрокардіограми, велоегрометрію, імпедансометрія, тональну порогову аудіометрію, дослідження функції зовнішнього дихання. Виконує інтерпретацію отриманих показань і видає висновок.
Андролог, уролог
Лікар вищої категорії Хрящев Костянтин Юрійович займається хворобами чоловічої статевої системи. Сертифікований як уролог і андролог. Надає консультації в якості лікаря обох спеціалізацій. Надає послуги діагностики недуг за допомогою огляду і біопсії. Лікує простатит і уретрит. Також досліджує питання безпліддя у чоловіків. Приймає пацієнтів з дисфункцією яєчників.
Дніпро вул. 25-ої Січеславської Бригади (Рибінська), 119-120 м.Вокзальна9217