Неврологи у Дніпрі

Фільтр: (Знайдено 56 лікарів 56 відгуків) Сортування: (ПІБ)
Зоя
Досконально изучил болезнь и качественно пролечил.
Дарина
У врача настоящий талант! Не устаю благодарить его за помощь моему ребенку
11 жовтня '16 г.
Выражаю огромную благодарность самому внимательному доктору.
16 червеня '16 г.
Настя
У Філюк особисто мені приємно лікуватися. Вона дуже грамотний і досвідчений невролог, культурна і приємна жінка. Дуже Вам вдячна за допомогу, Ірина Олексіївна!
Гюнай
Побольше бы таких врачей, как Анна Васильевна. Наконец-то я избавилась от бессонницы и мучительных головных болей.
12 серпня '16 г.
Вика
После тог как поставили диагноз вегетососсудистой дистонии постоянно мучали симптомы. Анна Васильевна комплексно подошла к решению проблемы, головокружения и слабость позади, ура!
04 жовтня '16 г.
Невролог дитячий
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні неврологічних захворювань у дітей та підлітків. Також здійснює прийом дітей із перинатальним ураженням центральної нервової системи. Лікує ДЦП, синдром дефіциту уваги та гіперактивності, струс головного мозку, астенічний синдром.
Дитячий невролог
Лікар Бєльський Олександр Петрович - спеціалізується в галузі дитячої неврології, має 26-річний стаж. До компетенції доктора входить оцінка фізичного, неврологічного розвитку дітей різного віку. Він надає послуги з первинного огляду, проведення подальшої діагностики і лікування захворювань нервової системи функціонального, запального, вродженого і інфекційного походження. До Бєльському А.П. звертаються при вегето-судинній дистонії, надмірної агресії, гіперактивності, безпричинних істериках дітей, а також при частих головних болях і недостатній розвиток (відповідно до віку).
Консультація первинна - 700, повторна - 700
Невролог, вертебролог, мануальний терапевт, ФРМ
Іван Володимирович володіє різними методами лікувань неврологічних захворювань, такими як: мануальна терапія, акупнктура (суха голка), ЛФК, плазмотерапія, паравертебральні блокади, вестибулярна реабілітація.
Лікар Борисенко Валерія Сергіївна надає консультаційні послуги в області неврології. Веде лікування і спостереження за пацієнтами з гострою та хронічною неврологічною патологією, в тому числі судинними захворюваннями, спадковими хворобами, нейродерміту, нейром'язовими і вертеброгенними порушеннями, судомним синдромом. Також надає лікарську допомогу при неврозах, безсонні.
Консультація первинна - 750, повторна - 750
Неврологія – це ключ до вирішення загадок головного і спинного мозку. Я вірю в те, що ретельне дослідження та індивідуальний підхід можуть допомогти навіть у найскладніших випадках і покращити якість життя кожного пацієнта. Саме тому я без вагань пішла проходити інтернатуру на кафедру неврології та нейрохірургії в м.Дніпро (2019-2021). Хоч поки і не маю 20 років досвіду, наукових регалій чи престижних нагород, я вже встигла попрацювати зі специфікою різноманітних випадків стаціонару, поліклініки та навіть невідкладних станів приймального відділення. Також регулярно відвідую семінари та проходжу курси для підвищення професіоналізму, розвитку і розширення своїх знань в усіх закутках неврології. Співпрацюючи зі мною, Ви не тільки позбудетесь болю, але й зрозумієте та приймете власне тіло. Адже гармонія з собою - запорука успіху у нашому з Вами шляху до здоров'я та відновлення.
Дніпро вул. Ніла Армстронга 4а (Казакова 4а) р.Соборний
Дитячий лікар невролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціаліст приймає дорослих і дітей, займається лікуванням невротичних розладів, органічного ураження мозку, перинатальним ураженням ЦНС, затримкою психомовного розвитку, епілепсією, епілептичними синдромами та ін.
Лікар займається діагностикою та лікуванням головного болю, порушень сну, запаморочення, болі у спині, попереку, між ребрами; втрати рівноваги, непритомності. Проводить електроенцефалографію.
Лікар функціональної діагностики, терапевт
Невропатолог дитячий
Лікар вищої категорії, фахівець в області дитячої неврології. Проводить лікування неврологічних відхилень у дітей медикаментозними, гомеопатичними та фізіотерапевтичними методами. Надає лікарську допомогу при вроджених аномаліях, епілепсії, порушеннях м'язового тонусу, гіперзбудливості, проблеми нервово-психічного розвитку, затримки розвитку психомоторного і мовного апарату та ін. Робить лікувальний масаж дітям раннього віку та з патологією нервової системи.