Сторінка 3. Кардіологи у Дніпрі

Валерий
Прекрасный специалист! Огромная благодарность за отличную работу.
31 серпня '16 г.
Рита
Врач очень понравился. Относится к пациентам неравнодушно, в общении всегда вежлив
28 листопада '16 г.
Спасибо Вам! Теперь мою маму гораздо меньше беспокоит сердце.
08 вересня '16 г.
Виктор
Приятный человек и хороший врач. Рекомендую.
11 вересня '16 г.
inna
Врач с большой буквы, таких специалистов сейчас не встретишь. Если бы не Владимир Михайлович, я бы потеряла папу...Дай Бог ему долгих лет.
14 травня '18 г.
Нашей маме внезапно стало плохо и мы с сестрой выбрали частную клинику для лечения. Обратились к специалисту практически вслепую. Однако, это оказался хороший специалист, выписала маме уколы, капельницы. Сейчас ее состояние гораздо лучше. И все благодаря хорошему доктору.
Дніпро вул. Василя Вишиваного (Свєтлова), буд.42А ж/к Палермо р.Шевченківський
Кардіолог, терапевт, лікар функціональної діагностики
Лікар завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення. Прийом дітей з 9 років (тільки УЗД)
Кардіохірург дитячий
Кардіолог, терапевт
Висококваліфікований фахівець із багаторічним досвідом, який постійно вдосконалює свої професійні знання та навички. Відданість справі, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та використання сучасних методів лікування, дозволяють досягати найкращих результатів у своїй роботі. Довірте своє здоров'я надійним рукам та отримайте професійну допомогу на шляху до зміцнення здоров'я вашого серця.
Консультація 1000/1200 грн.
Кардіолог, ревматолог
Хірург-аритмолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-06
Консультація 2000 грн.
Кардіолог, кардіоревматолог
Лікар кардіолог вищої категорії, займається лікуванням і профілактикою хвороб у дітей від народження і до 18 років. Проводить діагностику на ЕКГ, добовому вимірі артеріального тиску і ЕХО-КГ.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Дитячий кардіоревматолог
Лікар спеціалізується на профілактичних оглядах, лікуванні та профілактиці патологій серцево-судинної системи у дітей. Працює з вродженими і набутими процесами. Проводить профілактичні огляди, веде облік дітей з патологіями серцево-судинної системи. Приймає в плановому порядку.
Кардіолог
Лікар Макаренко О. А. спеціалізується в області кардіології, надає послуги терапії ряду серцево-судинних захворювань. Позбавляє від аритмії, інфаркту, атеросклерозу. Займається профілактикою хвороб, лікуванням та реабілітацією пацієнтів.