Топольницька Олеся Василівна
Офтальмолог, хірург-офтальмолог, ретинолог
лікар вищої категорії
Офтальмолог-ретинолога, лазерний хірург, лікар вищої категорії. Надає послуги лазерного лікування сітківки, консультативно-діагностичного прийому, інтравітреального терапії. Займається лікуванням захворювань сітківки та глаукоми, виконує корекцію зору і усунення короткозорості високоякісним лазером. Член «Евіденте» - Україно-голландської благодійної організації лікарів-оптометристів. Доктор Топольницька Олеся Василівна пройшла курси кваліфікації в Польщі і Чехії, 14 років досвіду.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Наталія
05 червеня '23р.
Обслуговуюсь у цьому закладі з 2021р. Вдячна лікарюТопольницькій О.В, за уважність до деталей і професійну оцінку ситуації. Тут помічають те, на що інші не звертають увагу. Співробітники на рецепшен теж заслуговують на відмінну оцінку. Відгукуються на усі звернення. У цілому: клініка європейського рівня за всіма параметрами.
Лідія
09 травня '23р.
Сьогодні я відвідала Офтальмологічну клініку OCULAR хочу поділитися своїм враженням. З лікуванням очей я зверталась до різних клінік,але те що я отримала в OCULAR мене дуже вразило. Це дуже сучасна клініка за помірними цінами. Клініка в якій надсучасне обладнання!!! По м. Києву я впевнена,що це одна з перших клінік європейського рівня та високих стандартів. Окрема подяка лікарю Топольницькій Олесі Василівні ! Дуже кваліфікований лікар, чуйна людина з добрим серцем та великою душею! А також окрема подяка сервісному персоналу клініки за уважність та доброзичливість! Якщо обираєте клініку де лікувати ваші очі-обирайте тільки OCULAR!
Оксана Роман
19 березеня '23р.
Вчора перевіряла зір в клініці «Ocular” . Дуже дякую лікарю-офтальмологу Топольницькій Олесі Василівні за професійність та уважність. Клініка приємно вразила інтер‘єром, сервісом, обладнанням та спеціалістами. Рекомендую!
10 лютого '23р.
Дуже високого рівня клініка. Персонал ввічливий, дороге й сучасне обладнання, лікар Топольницька Олеся- професіонал. Здоров’я всім й покращення результатів після лікування.
18 березеня '20р.
Просто чудовий спеціаліст! Олеся Василівна, оперувала мені сітківку, так як я мала певні проблеми. Все пройшло успішно та на найвищому рівні. Спеціаліст у своїй справі. Щиро вдячна Вам за компетентність та вдало проведену операцію. Рекомендую!
Катенька
01 лютого '20р.
Нещодавно, я почала помічати що у мене серйозно погіршився зір. Я звернула до цього лікаря. Вона мене оглянула, обстежила та запропонувала оперативне втручання. Післяопераційний період був короткий, та без ускладнень. Зараз все добре.
- 2009 р. — Тернопільський державний медичний університет ім. І Я. Горбачевського.
- 2009-2011 рр. — інтернатура за спеціальністю «Офтальмологія» у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького.
- 2011-2013 рр. — Клінічна ординатура за спеціальністю «офтальмологія», спеціалізація «ретинолога. Лазерні методи лікування ока »в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика і на базі КМКОЛ «Центр мікрохірургії ока».
Курси підвищення кваліфікації
- 2007 р. — Відділення пластичної хірургії університетської клініки м Прага, Чеська Республіка.
- 2008 р. — Невідкладні стани (лікарня швидкої допомоги м Щецін, Польща).
- 2017 р. — Лазерні методи лікування сітківки, офтальмологічне відділення лікарні. Гожув-Великопольський, Польща.
- 2017 р. — Медичний курс "Лазери в офтальмології», Краків, Польща.
- 2019 р. — «PODILLYA RETINA 2019», м Вінниця, доповідач.
- 2020 р. — Aкадеміческая програма європейської школи щодо вдосконалення в офтальмології з практичним курсом: увеїти і лазерні методи лікування (ESASO ACADEMIC PROGRAMME: Uveitis and Laser training).
- 2020 р. — «Сучасні методи діагностики та лікування захворювань сітківки» з WET-LAB курсу «інтравітреальне і субтеноновой ін'єкції».
- 2020 р. — Ophthalmic Hub 2020 року, г. Киев, доповідач.
Лікар-офтальмолог, хірург-офтальмолог, ретинолог надає послуги
- консультативно-діагностичний прийом;
- субтенонові ін'єкції препаратів;
- лазерне лікування глаукоми;
- лазерна дісцізія вторинної катаракти;
- лазерне лікування сітківки;
- інтравітреальна терапія.
Лікар-офтальмолог, хірург-офтальмолог, ретинолог займається лікуванням захворювань
- вторинна катаракта;
- вікова макулярна дегенерація;
- тромбоз вен сітківки;
- дегенерації;
- розриви сітківки;
- діабетична ретинопатія;
- глаукома.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Арсенальная
Вокзальная