Овчаренко Сергій Васильович

кандидат медичних наук
Лікар акушер-гінеколог із великим досвідом роботи, кандидат медичних наук. Надає послуги у галузі лікування гінекологічних захворювань. Фахівець із ведення вагітності, починаючи з першого триместру, лікуванням різних захворювань жіночих репродуктивних органів та гормональних порушень, що впливають на зачаття та виношування дитини тощо.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

12 січня '17р.
Другу та третю дитину у нього народжувала. Дуже задоволена, як він ставиться до пацієнток. Чудовий гінеколог, нічого не пропускає, уважно ставиться до проблем.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Закінчив Одеський державний медичний університет у 1998 році
  • З 1998 по 2000 рік проходив інтернатуру на базі пологового будинку Одеської обласної клінічної лікарні
  • У 2000 році на базі Одеського онкологічного диспанесера пройшов спеціалізацію з онкологічної гінекології
  • З 2000 по 2002 рік навчався в клінічній ординатурі на базі кафедри акушерства та гінекології №2 Одеського державного медичного університету, працював у пологовому будинку №5
  • Вчений ступінь - Кандидат медичних наук

Курси підвищення кваліфікації

• У 2010 році пройшов курси з ендоскопічної хірургії та гістероскопії в Дніпропетровській медичній академії під керівництвом проф. Березницького Я.С. і клініці «Гарвіс».
  • У 2012 році - навчання на курсах ендоскопічної хірургії на базі Тернопільського медичного університету.

Участь в асоціаціях

• Член асоціації акушерів-гінекологів України.

Лікар акушер-гінеколог надає послуги

• Гістероскопія;
  • Захворювання ендокринної системи;
  • Кольпоскопія шийки матки;
  • Лазерна вапоризація;
  • Лікування стресового нетримання сечі у жінок;
  • Естетичні проблеми та жіноче здоров'я;
  • Вагінопластика;
  • Ендоскопічна хірургія;
  • Інтимне омолодження та корекція лазером;
  • Клітинне інтимне омолодження;
  • Лабіопластика (корекція статевих губ);