Кузьмак Квітослава Олегівна

Лікар офтальмолог. Надає послуги з діагностики та лікування захворювань органів зору, проводить контактну корекцію зору, виконує підбір очок, вимірювання очного тиску. Закінчила КМІ УАНМ.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Иванна
04 січня '17р.
Муж часто жаловался на головокружения, он носит линзы, и обратился к окулисту. Врач обследовала глаза, провела диагностику, и нашла причину. Назначила лечение. Огромное спасибо.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• У 2007 р. закінчила КМІ УАНМ.
  • 2007-2009 Національна медична академія післядипломної освіти ім.Шупика на базі КМКЛ «Центр мікрохірургії ока» за спеціальністю офтальмологія.

Курси підвищення кваліфікації

• Основи клінічної рефракції ока (Москва, 2010).
  • Дослідження переднього відрізка ока, ускладнення та ефективне спілкування в практиці контактної корекції зору (Москва, 2010).

Лікар-офтальмолог надає послуги

• оптометрія (підбір окулярів будь-якої складності, контактна корекція)
  • сучасні методи діагностики глаукоми, діабетичної ретинопатії та макулодистрофії.
  • діагностика, моніторинг і лікування хворих на глаукому, катаракту, захворювань переднього і заднього відрізка ока.
  • післяопераційне спостереження пацієнтів і реабілітація.