Цимбал Олена Іванівна
Педіатр, Неонатолог
Лікар спеціалізується на спостереженні дітей, що народилися передчасно. Виконує первинну реанімацію і стабілізацію новонароджених в критичному стані. Консультує з приводу грудного вигодовування і вакцинації. Виконує діагностику вроджених вад і прихованих патологій. Лікує жовтяницю, інфекційні захворювання.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Київ
с. Софіївськая Борщагівка, вул. Боголюбова, 26
Екатерина
18 березеня '20р.
Все зробила коректно і правильно, на скільки я можу судити. Огляд проводила, як і всі лікарі, не можу сказати, що вона щось не подивилася або щось не сказала. Все було добре. Фахівець кваліфікований, та викликає довіру у дітей. Рекомендую!
Альберт
11 березеня '20р.
Дуже компетентний лікар, все структуровано розповіла. Пояснила все по діагнозу, які ліки приймати, скоригувала лікування. А найголовніше свій, індивідуальний підхід до дитини. Компетентний фахівець! Дуже сподобалося. Дякую!
- 2007 р. — Дніпропетровська державна медична академія.
- 2009 р. — Інтернатура за спеціальністю «Неонатологія» в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика.
- 2011 р. — Клінічна ординатура по спеціальності "Неонатологія" в ДУ "Інститут педіатрії, акушерства та гінекології АМН України".
Схожі спеціалісти:
Педіатр, дієтолог, дитячий гастроентеролог