КТ скронево-нижньощелепних суглобів в Києві (метро Осокорки)

КТ скронево-нижньощелепних суглобів 775 грн.
Знайдено 2 клініки

Сб
Олена Степанова
Відмінний лікар Троскін Олександр! Роботу виконав швидко та якісно, усе на найвищому рівні. Велика подяка за індивідуальний підхід та уважність.
Михайло Фамін
Хочу подякувати лікарю ортопеду Олександру Сергійовичу за чудову роботу! Після встановлення протезів знову можу комфортно посміхатися і їсти без дискомфорту. Дуже вдячний за уважне ставлення, турботу та професіоналізм. Рекомендую всім, хто шукає якісне лікування!
Катя Стахно
Лікар чудово встановив коронку, виглядає натурально. Дуже вдячна
Марина Пенько
Після тривалих роздумів зважилася на вініри. Дуже вдячна Олександру Сергійовичу за те, що допоміг повернути красиву усмішку. Результат перевершив мої очікування
Олександр
Встановлював вініри у лікаря Троскіна О.С. в клініці «Люмі-Дент». Залишився дуже задоволений результатом. Колір вінірів виглядає максимально природно, саме те, що хотів. Посмішка тепер виглядає впевнено і гармонійно. Дякую лікарю за професійну роботу та клініці за комфорт і сервіс. Рекомендую!
Антон
Відвідував Люмідент на Позняках, звернувся за консультацією по проблемному зубу. Був у лікаря Кухаря Ігоря Васильовича. Все швидко, сучасно, професійно. Планую пломбування, коронку.
Мережа клінік Люмі-Дент
Акції
Київ вул. Анни Ахматової, 14-А
м.Позняки24 18 м.Осокорки39 13 м.Харківська27 14
В Стоматологічній клініці "Люмі-Дент" на Позняках працюють фахівці з багаторічним досвідом роботи. Лікарі клініки використовують виключно високоякісні стоматологічні матеріали та новітнє обладнання провідних світових виробників. Під час прийому ми гарантуємо сервіс найвищого рівня, безболісне лікування зубів та ясен. Запрошуємо Вас на безкоштовну...
Михайло Фамін, 21 мая '25г.

• КТ скронево-нижньощелепного суглоба 775
Диагностики ЕКО 3D КТ
Київ пр-т Миколи Бажана, 12
м.Осокорки8 3 м.Позняки12 6
ЕКО 3D КТ на Бажана спеціалізується на проведенні комп'ютерної томографії. Обстеження проводять лікарі-рентгенологи високої кваліфікації.